Core i7 920 // Hd4870x2?
Core i7 920 // Hd4870x2?
Ahojte , mam dost velky problem s ktorym si uz nevem rady mam zostavu : Core i7 920 2.67hjz,Hd4870x2 (no TOP) , 4gb ram , vista home premium 32bit , asus p6t deluxe , teploty som meral su v poradku na grafe tak idle je 50 a zatazenie asi 75-... , procesor ma tiez vpohode 45 v idle a 60+ v zatazeni ( ked hram hru) ale ejtak mam problemi s malym fps v hrach , ovldace mam najnovsie . a mam dost velke problemi tez ked mam zapnuty catalyst ai , ked je vypnuty mam menej problemov nebehaju mi ciary na obrazovke a rozne bugy sa tiez vytratili . kdo by vedel pomoc tak nech napise dakujem
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: Core i7 920 // Hd4870x2?
Cize predsa len
Uz si skusal reinstall ovladacov? Aj vymenu za nove? (a vycistil si aj stare registre po ovladacoch? proste vsetko stare slo het?)
Uz si skusal reinstall ovladacov? Aj vymenu za nove? (a vycistil si aj stare registre po ovladacoch? proste vsetko stare slo het?)
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
btw. neviem prečo všetci radia použiť po odinštalácii ovládačov nejaký driver cleaner a podobné blbosti .. veď predsa máš tam Ati software uninstall utility, ktorá mne dokonca odinštalkuje aj Ati Tray Tools a po reštarte nahadzujem nové ovládače + ATT .. a nikdy som nemal najmenší problém, nie to ešte aby som čistil registre
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Kde som tvrdil driver cleaner Proste to treba poriadne uninstallnut, nech tam nezostane ani stopa
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
sorry nebolo to myslené priamo na teba, skôr všeobecne keby tu chcel niekto zas postnúť rôzne zaručené cleaner-y registrov
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Inac...ten driver cleaner som mal(a este aj nejake jemu podobne)...a nesekali dobrotu Viac skody ako uzitku skoncilo to sformatovanim danej particie disku
teraz som si dal nove ovladce 9.8 catalyst
to mam mam vtedy aj vyssi vykon ale v niektorych hrach mui to sposobuje bugy naprvo fallout 3
toto : http://www.overclock.net/pc-games/54653 ... iting.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a v callo f juarez mi chodia ciary na obrazovke take inac driver cleanrom som odinstaloval celu nvidiu drivers nieco tam bolo v regostroch
toto : http://www.overclock.net/pc-games/54653 ... iting.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a v callo f juarez mi chodia ciary na obrazovke take inac driver cleanrom som odinstaloval celu nvidiu drivers nieco tam bolo v regostroch
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
jedine co ti mozem poradit je skusit windows xp,mne to pod vistou ci w7 robilo to co tebe,xp uplna pohoda,sice prides o 1gb ram ale mozes mat zapnute catalyst ai a vsetko pojde ok,proste ta karta je uplne nedoriesena
WOW asi to pomohlo uz mi to nerobi ani ten sleep bug s vypnutym catalyst ai aj zapnutym
ale tato zostava mi mala ist uplne vpohode aj na viste a xo nema dx10MaxPayne napísal:jedine co ti mozem poradit je skusit windows xp,mne to pod vistou ci w7 robilo to co tebe,xp uplna pohoda,sice prides o 1gb ram ale mozes mat zapnute catalyst ai a vsetko pojde ok,proste ta karta je uplne nedoriesena
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Ak je to uz vyriesene, tak to neries, a tes sa z toho
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
no ak ti nove drivre pomohli tesim sa z toho,aj ked moc tomu nevrim ze ti to nezacne opat blbnut
uvidim ale gta4 a arma 2 mi stale nejdu dobre gta 4 hram na vsetko low