OTF 462 a NTSC format ?

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Lithil
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00

OTF 462 a NTSC format ?

Príspevok od používateľa Lithil »

Zdravim vas !
Vopred chcem povedat ze nevedel sem kam dat topic ohladom televizora tak ma napadlo ze sem ...
k problemu:
problem spociva v tom ze moja telka OTF(orava) 462 Super zobrazuje playstation zalohovane hry ciernobielo ... terza sa pytam ako donutit telku aby sa zobudila z PAL formatu a aby prehravala NTSC hry do farieb nasich pozemskych ? ... dakujem
Lithil
Používateľ
Používateľ

Re: OTF 462 a NTSC format ?

nikto nevie poradit ? :smutny:
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa faugusztin »

Preco si myslis ze by mala podporovat NTSC format ? Ty si sa mal zobudit predtym, nez si si kupil NTSC Playstation.
Používateľov profilový obrázok
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa zachary »

je to úplne normálne .. nepomôžeš si, najjednoduchšia rada je kupovať/zálohovať PAL hry ;)
PC:
Spoiler: ukázať
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell S2721DGFA | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG
Lithil
Používateľ
Používateľ

cakal som taku ironicku a hlupu odpoved :?
fauguztin: playstation je PAL ty mudry ... akurat chip v nej je NTSC ... totizto originaly sa prehravaju v PAL ..ale pokial neprekonvertujes zalohy z NTSC na PAL tak zalohy budu stale ciernobiele pretoze TV stale prehrava v PAL...a potrebujem zistit ako sa dostat do systemoveho menu telky... tam by mala byt moznost prehodit z PAL na auto aby si vyberala podla zariadenia... ale to neviem iste ci tam bude na takej telke...
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

1. nie sme servisné fórum o TV
2. na tak starej TV to zrejme nepôjde
3. chipnuté playstation - všetci vieme načo to je - ak majú byť modi objektívni, tak ako v predošlých témach, malo by sa to tu lock-núť
ak chceš oponovať - načo si teda kupuješ NTSC originály, ešte si ich aj zálohuješ ? :)
PC:
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell S2721DGFA | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa faugusztin »

Nie je to ironicka ani hlupa odpoved. Mne je jedno ako "zalohujes" hry (celkom by ma zaujimalo, odkial ziskavas "zalohy" v NTSC formate...), ale jednoducho TV na NTSC neprepnes. TV predavane u nas nezvyknu mat podporu NTSC, pretoze to nie je drobna odlistnost, maju iny "framereate", maju iny pocet riadkov na vysku, typicky by si na to potreboval uplne inu elektroniku. Navyse ak by si si vygoogloval OTF 462, tak by si ako prvy z vysledkov ziskal dokument, kde mas napisane "Televizne prijimace OTF 462 a 463 su urcene pre prijem farebnych TV signalov v sustavach PAL a SECAM III", a tiez kde je napisane ze sa medzi nimi prepina automaticky :
http://www.opravyelektroniky.sk/schemy/ ... 62_463.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Lithil
Používateľ
Používateľ

tie zalohy vysvetlim takto:
mam velmi vela originalov...ale len par z nich je tak kvalitnych ze si zasluzia zalohovat...tak som si ich zalohoval vo formate NTSC ... a playstation som si ochipoval kvoli tym zaloham...a teraz mi ku*va povedzte pod akym vyznamom si to teraz vysvetlite ? ...

a oki tak TV do toho neprepnem tak to je zrele na lock mojkovia :P
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

05jarule napísal:tie zalohy vysvetlim takto:
mam velmi vela originalov...ale len par z nich je tak kvalitnych ze si zasluzia zalohovat...tak som si ich zalohoval vo formate NTSC ...
jasné, PAL originály si pri zálohovaní prerábal na NTSC ;)

všetko jasné, presne ako vravíš je to na lock
PC:
LIVESTRONG
Lithil
Používateľ
Používateľ

nic neni jasne :bye:
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

Jasné je veľmi vela, buď si taký nemotorný/neznalý že nevieš že trepeš blbosti, alebo sa tomu fakt nerozumieš. Posledný krát a naposledy: NTSC na PAL = NIE, a ani naopak, chápeš? ak hej tak fajn, ak nie, tak bohužial. Hry si môžeš "konvertovať" koľko chceš (aj keď by ma fakt zaujímalo ako), ale nepomôže ti nič, takže zachary má pravdu. Všetko je jasné, pokial nie, rieš si toto inde, lebo mne toto legalitou nevonia (aj keď ty tvrdíš že hej). Fero má viac trpezlivosti než ja, on je schopný naťahovať sa o už jasnej téme aj celé hodiny, ja nie.

LOCK

.

Návrat na "Hardware všeobecne"