problem s wifi
problem s wifi
Zdravim. Doma pouzivam router uz asi 4roky a bez problemov, teda az na tento. Router je v mojej izbe ( v rodinnom dome na 1 podlazi) a signal obyvacke je okolo tych 60%, takisto v pivnici (rozdiel 2 podlazia) sa da wifi pouzivat viac menej bez problemov a celkom spolahlivo, signal okolo 20%. Problem je v tom, ze sestra, ktora ma izbu oproti mne ma signal tiez pomerne slaby a dost skace a stazuje sa mi, ze jej to niekedy padne aj 3 krat v priebehu 10 minut a sila signalu je okolo 30%. Po natoceni pc prijimacou antenou viac smerom k routera sa signal zlepsi. Podobny problem som tam uz mal, avsak som si myslel, ze vymenou wifi modulu v pc sa ten problem vyriesi. Ono to fungovalo asi 3 mesiace, ale teraz to zacina robit opat, takze to tym asi nebude. V pc je zakladna doska stara tusim nieco menej ako 4 roky s chipsetom intel 845. Nemate niekto nejaku radu?
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: problem s wifi
- vela zeleza v betone
- mozno sused visiela na podobnom kanali (susednich 5 kanalou sa vzajomne prekriva a rusi)
- neda sa k segre natiahnut kabel?
- mozno sused visiela na podobnom kanali (susednich 5 kanalou sa vzajomne prekriva a rusi)
- neda sa k segre natiahnut kabel?
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- vela zeleza v betone by sa zrejme prejavilo asi hned od zaciatku, takze neviem, ci to bude tym
- sused ma wifi a tu by som povedal, ze ten prijimac chyta lepsie ako tu co mame doma, aj ked je nejakych 25m vzdialena v dome oproti, a to, ze sa az 5 kanalov prekryva som nevedel, skusim to zmenit
- kabel sa da natiahnut, ale preto si clovek nekupuje router, aby musel tahat kabel, aj tak ich tu je vsade naokolo tolko, ze uz dalsi sa fakt nechce pridavat...
- sused ma wifi a tu by som povedal, ze ten prijimac chyta lepsie ako tu co mame doma, aj ked je nejakych 25m vzdialena v dome oproti, a to, ze sa az 5 kanalov prekryva som nevedel, skusim to zmenit
- kabel sa da natiahnut, ale preto si clovek nekupuje router, aby musel tahat kabel, aj tak ich tu je vsade naokolo tolko, ze uz dalsi sa fakt nechce pridavat...
...no ked ich tam je tak vela, dalsi snad tak neublizi....