BSOD (hľadám dôvod BSODu)
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
BSOD (hľadám dôvod BSODu)
Nazdar, chlopy, prosím vás mám probléms BSOD zostava je v podpise...
3x mi hodilo mozillu keď som bol na stránke kde sa pozerajú videá dvakrát pri pozeraní videa a raz pri načítaní (nviem čo sa pri tom zaťažuje) a dnes mi padol PC pri nabootovaní do OS a spustení programov v zozname (Pri spustení)...
Podľa mňa dostáva niečo málo štavy ale neviem čo...
CPU má 1,3xxVhoredole(00-99) 3100Mhz
RAM 1,5 1333Mhz CL9 10660
VGA driver pre VGA že by robil šarapatu? mám 186.xx je niečo lepšie?
Nič nieje pretaktované teploty sú OK...
PC padal aj pri spustenom EPU4 aj pri vypnutom aj pri OC aj bez OC...(iba násobička, bez zdvíhania napätia)
Čím to môže byť...? Prosím pomoc som zúfalý...
OS XP 32bit...
3x mi hodilo mozillu keď som bol na stránke kde sa pozerajú videá dvakrát pri pozeraní videa a raz pri načítaní (nviem čo sa pri tom zaťažuje) a dnes mi padol PC pri nabootovaní do OS a spustení programov v zozname (Pri spustení)...
Podľa mňa dostáva niečo málo štavy ale neviem čo...
CPU má 1,3xxVhoredole(00-99) 3100Mhz
RAM 1,5 1333Mhz CL9 10660
VGA driver pre VGA že by robil šarapatu? mám 186.xx je niečo lepšie?
Nič nieje pretaktované teploty sú OK...
PC padal aj pri spustenom EPU4 aj pri vypnutom aj pri OC aj bez OC...(iba násobička, bez zdvíhania napätia)
Čím to môže byť...? Prosím pomoc som zúfalý...
OS XP 32bit...
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
- Reinok
- Sponzor fóra silver
Re: BSOD (hľadám dôvod BSODu)
práveže...nie...
ale myslím že som tam videl niečo v zmysle dump..........
ale myslím že som tam videl niečo v zmysle dump..........
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
tak skus toto:
http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
1,5V do tych RAM no neviem ake su to RAM (nemyslim ze su DDR3) pozri kolko maju doporucene napatie (je to na nich napisane)
EDIT: neviem sice z tvojho popisu presne urcit ale asi mas tieto http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10933346" onclick="window.open(this.href);return false; a tie potrebuju 1,7V takze ak do nich pustis 1,5V tak sa necuduj
EDIT: neviem sice z tvojho popisu presne urcit ale asi mas tieto http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10933346" onclick="window.open(this.href);return false; a tie potrebuju 1,7V takze ak do nich pustis 1,5V tak sa necuduj
- Reinok
- Sponzor fóra silver
Áno mám presne tie čo píšeš, v ageme píšu 1,7 pričasovaní aké mám ja momentálne 999-24 tak neviem mám im zdvihnúť ? aspoň o 0,1, neodpálim ich, majú síce chladič ale smrtka je všade
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
pozri sa na ne je na nich maximalne odporucane napatie a ano mal by si zdvihnut to napatie aspon na tych 1,7V ak nebude na nich napisane ine nizsie
inak preco by si ich mal odpalit teraz do nich pustas 1,5V a ageme pisu ze 1,7V takze by si ich asi neodpalil aj keby do nich pustis 1,8V asi pozri ten stitok kolko tam je
inak preco by si ich mal odpalit teraz do nich pustas 1,5V a ageme pisu ze 1,7V takze by si ich asi neodpalil aj keby do nich pustis 1,8V asi pozri ten stitok kolko tam je
- Reinok
- Sponzor fóra silver
No pozeral som to na šťítku je 1,5V,
teraz mi padol komp zatial čo som bol na záchode...pozeral som video mal ho stopnuté...plus zapnutý ICQ , dnes som dával nový CPU chladič (hyper 212)
CPu bol podtaktovaný CnC na 800Mhz...
príčína? nevysvetliteľná...tipujem to na windows...
teraz mi padol komp zatial čo som bol na záchode...pozeral som video mal ho stopnuté...plus zapnutý ICQ , dnes som dával nový CPU chladič (hyper 212)
CPu bol podtaktovaný CnC na 800Mhz...
príčína? nevysvetliteľná...tipujem to na windows...
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Skus vygooglovat ten "viahduaa.sys", zrejme je to ovladac k zvukovke na doske. Ak je, nainstaluj update, pripadne ho odinstaluj a potestuj bez zvuku.
- Reinok
- Sponzor fóra silver
a myslíš že je na vine ten keďže v ostatných dvoch prípadoch BSOD tam nebol na vine tento problém ale problém s KERNELom z windowsu....ale jednoznačne skúsim...