mam taky problem, mam staru compu, uz ju nepouzivam, lebo odisla... a neviem, co na nej odislo... nainstaloval som tam kedysi update windowsu, dal restart a uz sa nenabootovala... ked ju zapnem, nic sa nedeje, co to podla vas je? zdroj alebo zakladna doska?
ked som do neho dal kabel a pichol ho do zastrcky, rozblikala sa zelena dioda vpredu a nic ine to nerobi, pravidelne blika a tak 3-5x za sekundu odhadom
dakujem za vase rady
nefunkcny PC
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: nefunkcny PC
Prepáč ale ČO?
Co sa (ne)deje?
Co sa (ne)deje?
aky je to pc?ked ju zapnem, nic sa nedeje
Spoiler: ukázať
no po zapnuti len zacne blikat ta dioda
je tam 64bitove amd, doska MSI K8 Neo4, 3x512MB a 1x1GB ram ( v nich chyba nie je , uz som skusal ich vybrat )
ale je tam dost slaby zdroj, myslim ze tam je chyba, ale ked blika ta dioda tak štavu by to malo mat, tak neviem teraz
je tam 64bitove amd, doska MSI K8 Neo4, 3x512MB a 1x1GB ram ( v nich chyba nie je , uz som skusal ich vybrat )
ale je tam dost slaby zdroj, myslim ze tam je chyba, ale ked blika ta dioda tak štavu by to malo mat, tak neviem teraz
- k0rben
- Používateľ
Po stlaceni power tlacitka zacne blikat pwr dioda? Vetraky sa tocia, a co disk?
HDD ide, ten mam otestovany...
a neblika dioda po stlaceni power tlacitka ( ked ho stlacim nestane sa absolutne nic ), ale ked PC zapinam tym buttonom vzadu na zdroji on/off
a ventilatori sa netocia
a neblika dioda po stlaceni power tlacitka ( ked ho stlacim nestane sa absolutne nic ), ale ked PC zapinam tym buttonom vzadu na zdroji on/off
a ventilatori sa netocia
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
ked ti to pred tým šlo a nič si neodpálil tak by nemalo byt nič odpalene ... skus pc rozobrať a vyčistiť od prachu ...
- k0rben
- Používateľ
A zabudol si napisat aky je to pc.
Ked dajme tomu sroubovakom spojis 2 piny na zapinanie na doske tak co?
Ked dajme tomu sroubovakom spojis 2 piny na zapinanie na doske tak co?