Mirror Edge
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Mirror Edge
Je mozne,ze mi to v 1920*1200 bez AA spotrebuva celych 512 MB grafickej pamate? Obcas sa to trochu rozseka,podobne ako ked dochadza normalna ram...
mam tu istu kartu ako ty a robi mi nieco podobne... ale prve co trebalo vypnut bolo vsetko v catalyste (na performance nastavenia) a potom som si dal 4x AA tusim nech mi to ide tych 60 fps. physx samozrejme off.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
PhysX mi nejde ani s patchom 1,01..
edit..uz to ide,pomohla "malickost"
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Pi 26. Jún, 2009, 09:40, upravené celkom 2 krát.
EA oznamilo ze budu robit aj na Mirrors edge 2, zatial blizsie info nie je.
http://www.sector.sk/novinka/47499/fait ... _zivot.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sector.sk/novinka/47499/fait ... _zivot.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
zdravim, problem: vyhadzuje ma to po pouzivani vytahov do menu, potom mi to ale nacitalo tam, kde som skoncil, takze problem nebol, ale hned v druhom leveli ma to vyhodi tak, ze nemozem pokracovat dalej, vrati ma to k prvemu stretnutiu s nepriatelskym vrtulnikom, robi to stale, aj s patchom 1.01, novsi nie je, pozeral som. Hra NIE JE original, ale chcem si este do konca mesiaca original objednat (v pgshope maju za 12e)...robilo to este niekomu pls? bojim sa, ze ani pri originalke mi to nepojde, a prejdem tak len 1 level
EDIT: problem vyrieseny...originalka na ceste tiez
EDIT: problem vyrieseny...originalka na ceste tiez
AMD Ryzen 7 7800x3D, Akasa SOHO 360 Dusk edition, ASUS TUF GAMING B650M-E, Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL40 Vengeance, MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X, Samsung 980 PRO 1TB, Crucial P3 4 TB, Seagate BarraCuda 4 TB, Fractal Ion 850w gold, Corsair 4000d airflow, 34" GIGABYTE G34WQC
a aky bol problem ?
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Cez vikend som to dohral, vyraz "frustrujuca hra" nie je dostatocne silny na vystihnutie mentalnej narocnosti tejto hry . Akurat ze trochu kratke no, aj s desiatkami ci stovkami padov mi to trvalo celkovo iba 8.2 hodin (aspon podla Steamu).
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Znovu to skusam obcas hrat,tentorat bez cervenych ukazovatelov..zaujimave.
Inak physX mozem zhodnotit ako naprd,hra v urcitych mometoch nie je uplne plynula..cize par roztrhanych igelitov a somarin co si nikto nevsimne ze to urcite nestoja
Inak physX mozem zhodnotit ako naprd,hra v urcitych mometoch nie je uplne plynula..cize par roztrhanych igelitov a somarin co si nikto nevsimne ze to urcite nestoja
r.b.class napísal:PhysX mi nejde ani s patchom 1,01..
Môžeš prosím zdeliť čo sa skrýva za tou maličkosťou ? Rád by som PhysX vyriešil aj u mňa.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
tak to uz teda netusim.. ale napokon som hral bez neho..je to plynulejsie