Teplota grafik v notase
Teplota grafik v notase
ahojte, mam notas compaq ma asi 3roky 15,4" a ma tam zdielanu grafiku Nvidiu Go6150.
jej normalna teplota je 73°-74° a ked som sa pozrel do jej nastavenie ma tam od vyrobi nastaveny
alarm az od teploty 130° kedy ju odpoji a pocitas sa vypne. este som taku teplotu sice nemal ale
poradte prosim kolko znesie taky graficky cip
a ci je ta 70siatka normalna pre nu
a ci tych kontrolnych 130° nemam prepisat na inu hodnotu???
jej normalna teplota je 73°-74° a ked som sa pozrel do jej nastavenie ma tam od vyrobi nastaveny
alarm az od teploty 130° kedy ju odpoji a pocitas sa vypne. este som taku teplotu sice nemal ale
poradte prosim kolko znesie taky graficky cip
a ci je ta 70siatka normalna pre nu
a ci tych kontrolnych 130° nemam prepisat na inu hodnotu???
- OverlordSK
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Aug, 2009, 14:47
Re: Teplota grafik v notase
Je to normalne.
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
normalne to nieje ani nahodov po 3 rokoch by to uz chcelo aj vymenit teplovodivu pastu
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Notebookove grafiky a procesory znesu viac ako desktopove.
70 zvladne v pohode, ale nemalo by to byt ked nic nerobis
Prestav si to na 100 stupnov aby sa to vypinalo
70 zvladne v pohode, ale nemalo by to byt ked nic nerobis
Prestav si to na 100 stupnov aby sa to vypinalo
oki prestavim a uvidime co sa da robit s pastou...
a este som zabudol pri kolkatich sa dokaze odpalit alebo poskodit mi nieco vo vnutri?
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
70 je dost na stalu prevadzku malo by to byt urcite menej a poskodit viac menej ked to budes pouzivat s takymi teplotami este rok mozno 2 roky tak sa nieco stane
Lenovo ThinkPad T420s
chcelo by to minimalne otvorit a ocistit cele od prachu. je dost mozne ze tie ventilatory su uz zanesene a tazko prefuknu vzduch.
oki myslim ze ho zanesiem na cleaning a potom uvidime ale aj ja by som tipoval ze bude extremne zvnutra zasraty bo aj ten ventilatorcek pocut uz velmi malo ze ide a zda sa ze pomaly takze ho dam na pprecistenie... diky
Ako dlho tam mas take teploti a pri akej cinnosti ?(mozes mat len zle riesene chladenie vela notasov ma podobne teploti aj bez zataze )
Keby mal problem skor by ventilator fukal na vyssie otacky a bolo by ho viac pocut ako na nizsie(aby znizil teploti) kazdopadne vycisitit a vymenit chladiacu pastu nezaskodi...
Keby mal problem skor by ventilator fukal na vyssie otacky a bolo by ho viac pocut ako na nizsie(aby znizil teploti) kazdopadne vycisitit a vymenit chladiacu pastu nezaskodi...
'Cause life is like a game sometimes
Tych 70 stupnov mam uz ked zapnem notas, ked na nom zacnem internet alebo nejaku lahku pracu word a tak teplota je okolo 75-77 stupnov, no a ked sa zacnem hrat menej narocne hry ktore este komp zvlada mam tam od 81-96 stupnov, mozno aj viac ale akonahle dam minimalizovat hru kym sa dostanem ku grafike a zobrazeniu teploty tak klesne dole myslim ze aj o 3-4 stupne bo vzdy ked sa po minimalizovani pozriem na teplotu klesne ukazatel priamo predomnou o 2 stupne uz za 8 sekund...???