Shatterhand napísal:Lebo to je taka "prax" u slovenskych obchodnikov - predava sa to hned ako to dojde, doobjednaju raz, mozno dva krat...tak preco to nezdrazit? Chcu na tom zarobit, ked je moznost
na tom nieco bude jj chodi to tak no ale som zvedavy ze ake budu ceny .... dufam ze ta HD 5870 nebude stat nejaky 300E to bude odveci ci nie?? aky mas ty nazor??
CPU: Intel I7 920 D0 2,66@4,21GHZ FAN: Noctua NH-U12P SE MB: ASUS Rampage II Extreme Ram: 3x2GB DDR3 1800MHZ Kingstone HyperX + Box Fan GPU: Gigabyte HD 5970 2GB 950/1200 PWS: AKASA 1200W HDD: Seagate 750GB 16MB 7200rpm Case: ThermalTake VJ4000
Ver tomu, ze to daleko od tej sumy nebude Tipujem takych 250 s danou na zaciatok ked ma byt uvadzacia cena 299$
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Hej, je zatial naj...a podla mna ju porazi, ked HD5870 ma mat takmer rovnaky vykon ako GTX295
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
ale ked si tak zoberem keby stala 250 aj co GTX 295 stoji o dost viac a by bola jej rovnocennym superom teda sa oplati viac no som zvedavy co prinesie Nvidia a este keby som tak tie 2x HD 5870 dal ksebe tak nemaju kokurenciu nie?? az pokial neodpovie Nvidia ...hmm...
CPU: Intel I7 920 D0 2,66@4,21GHZ FAN: Noctua NH-U12P SE MB: ASUS Rampage II Extreme Ram: 3x2GB DDR3 1800MHZ Kingstone HyperX + Box Fan GPU: Gigabyte HD 5970 2GB 950/1200 PWS: AKASA 1200W HDD: Seagate 750GB 16MB 7200rpm Case: ThermalTake VJ4000