Problem so startom pc...chyba MB?

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Používateľov profilový obrázok
lubomirno
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2007, 08:00

Problem so startom pc...chyba MB?

Príspevok od používateľa lubomirno »

Zdravim vas. Chcel som vas poprosit o pomoc pri vyhladani chyby. Pri zapnuti PC sa vobec nerozbehne zdroj ani ziadne komponenty. Myslel som ze je chyba tam ale pri jeho vymene nastalo to iste.Myslim, ze moze byt problem na zakladnej doske. Vlastnim MB Epox EP-8KTA2L. V zdroji stava je...dik :?
valistar
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27

Re: Problem so startom pc...chyba MB?

Príspevok od používateľa valistar »

hmm no neviem, skusil by som si najst v manuali ktorymi pinmi sa resetuje cmos pamat dosky a vyresetoval by som ju na deafultne nastavenia.

alternativ moze byt viac, vyskusal by som vypojit niektore z modulov ram, alebo ich vymenit na slotoch, respektive aj cele pc rozobrat a poskladat. :rolleyes:
Tom2871989
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Tom2871989 »

a taka otazka ked stalcis power tlacitko tak sa aspon rozsvieti LED ze ide alebo uplne nic
lubomirno
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa lubomirno »

uplne ze nic....na zakladke som nasiel aj cervenu led diodku kt. by podla mna mala svietit ked je pod prudom doska...ako nejedna sa o new PC ale o staru....zrazu prestal ist...po vymene za novy zdroj sa spostil len raz a potom uz nic.
Tom2871989
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Tom2871989 »

aha a takto ze ked sa raz spustil a potom nic mozno je tomu volaco ze sa odpalil aj druhy zdroj (ine ma nenapada ked sa pusil iba raz) skusal si ich aj v inych compoch tie zdroje ak ano tak mozno je chyba v doske spinanie on/off alebo v privode stavi do nej skus pokombinovat veci z ineho compu ( stary zdroj na inej doske novy zdroj na inej doske a pod )

Návrat na "Základné dosky"