Win je Win 7 verzia 7100
Doska M3HT-DELUXE
poradte co stym ale moc sa mi Windows nechce preinstaluvavat

shiro napísal:omg, dalsi co caka, ze mu stereo MP3jka, alebo film pojdu ( z nejakeho dovodu) ako 5.1...ludskal hlupost je nekonecna....
máš zapnuté bass redirection v ovládacom softe pre zvukovku? to neviem kde je, taku moznost tu nevidim.A v teste mi vsetky repra hraju ako maju , v hrach mi napriklad zase zle miesa center zo subwoferom ale to som skusal riesit cez taku redukciu co bola pri repre ale to aj tak nejde lebo mi ide stale len sub alebo center ,obe naraz nie.zachary napísal:máš zapnuté bass redirection v ovládacom softe pre zvukovku ?
pri teste repro sa ti správne otesuje aj subwoofer ?
to nemá nič s hlúposťou, to je o (ne)vzdelanosti v danom obore, nikto nevie všetko...shiro napísal:omg, dalsi co caka, ze mu stereo MP3jka, alebo film pojdu ( z nejakeho dovodu) ako 5.1...ludskal hlupost je nekonecna....
veru OMG neviem preco ty si myslis ze on caka ze mu to pojde 5.1... on caka ze mu to pojde na vsetkych kanaloch .. rozdiel hadam pochopitelny..shiro napísal:omg, dalsi co caka, ze mu stereo MP3jka, alebo film pojdu ( z nejakeho dovodu) ako 5.1...ludskal hlupost je nekonecna....
FEAR napísal:veru OMG neviem preco ty si myslis ze on caka ze mu to pojde 5.1... on caka ze mu to pojde na vsetkych kanaloch .. rozdiel hadam pochopitelny..shiro napísal:omg, dalsi co caka, ze mu stereo MP3jka, alebo film pojdu ( z nejakeho dovodu) ako 5.1...ludskal hlupost je nekonecna....