ja viem ze vy sa tu snazite co najviac taktovat ale dnes ked som sa dival na everest tak ja bezproblemou dokazem podtaktovat cpu ale teraz vazne ako je toto mozne ?
Vlastnosti procesora:
Typ procesora DualCore Intel Core 2 Duo E4500
Označenie procesora Conroe-2M
Krokovanie M0
Engineering Sample Nie
Názov CPUID CPU Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz
Revízia CPUID 000006FDh
CPU VID 1.1875 V
Rýchlosť CPU:
Takt CPU 1203.6 MHz (pôvodný: 2200 MHz)
Násobič CPU 6x
CPU FSB 200.6 MHz (pôvodný: 200 MHz)
Zbernica pamäte 334.3 MHz
Pomer DRAM:FSB 10:6
SKUSAL SOM DAT DEFFAULT NASTAVENIA V BIOSE A VSETKO DO POVODNEHO STAVU A STALE NIC PROSIM VAS PORADTE MI COSI.... DAKUJEM
Uplna pohodka....na fore sa to tu vysvetlovalo uz asi milion krat - je to setriaca funkcia procesora - procesor znizi nasobic a podtaktuje sa, ked je necinny Cize preto, ma to kazdy C2D/C2Q procesor(u AMD je to tiez, len sa to inak vola). Cize nic si nepodtaktoval
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."