Softvér na zistenie teploty, stability a pod.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 07. Jún, 2009, 20:09
Re: aky software???
mam tiez asus en8500gt ale pamate mam na 800MHz povodne....skusim z toho vycucat maximum a potom sa este ozvem...
keby sa niekto čudoval, zlúčil som 3 témy "aky sotware"
nabudúce už sa kroť goood-looker
nabudúce už sa kroť goood-looker
s pozdravom, crux.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
inac goood-looker - ty mas E6750 s napatim 1.6V?! To mas aky chladic? To je nejake nemale napatie
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
budes sa cudovat ale chladic mam povodny dal som tam novu pastu a este jeden vetrak....po hodinovej zatazi orthosom bola teplota 63 stupnov vlastne skoro cely test bola taka...Shatterhand napísal:inac goood-looker - ty mas E6750 s napatim 1.6V?! To mas aky chladic? To je nejake nemale napatie
isiel by som s FSB hore ale akk ju posuniem o jedno cislo vyssie tak vsetky programy mi ukazuju povodny takt procesora to jest 2,66GHz
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: Softvér na zistenie teploty, stability a pod.
Akosi nerozumiem...nepisal si, ze mas 3.7GHz na 1.6V?
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
Re: Softvér na zistenie teploty, stability a pod.
max. frekvencia je 3,66GHz- ja som to zaokruhlil na 3,7GHz (to nie je az taky zavratny rozdiel ci ne?)
ale ked dam fsb 459- 3,67GHz tak to padne na povodnu frekvenciu 2,66GHz a cpu sa chova ako nepretaktovana
ale ked dam fsb 459- 3,67GHz tak to padne na povodnu frekvenciu 2,66GHz a cpu sa chova ako nepretaktovana