ked som drtil Age of Empires 2... to bol zazitok, sice hravam hlavne FPS a Zavodne hry, ale tato strategia mala na mna najvacssi vplyv

.... hned po LAN party, na ktorej sme dost hrali aj AOE 2, som bol doma a mal som meninovu oslavu. Asi 8 ludí u mna v dome, a ked sme odcházdali vsetci von, bola tlačenica v chodbe a teraz si nerobim srandu. Proste som sa postavil, a rukou mi presiel taky reflex ze označiť všetkých a kliknuť von, lebo mi zavadzali... lenze ten napad mi v tech chvili prisiel ako normalny a za 5 seknud ked som si uvedomil na čo som myslel tak som sa zacal smiat
Co sa tyka FPS siek
Vzdy ked hram CS16, far cry, alebo cokolvek kde mam zbran a drztim to vazne celu noc.... tak mam tendenciu povonku chodit, a zpoza rohou daskakovat, alebo aspon mierit vdzy na halvu... je to taky tyk, uvedomujem si, ze nieosm v hre, ale vdzy pred rohom spomalím, mierim na vysku hlavy
co sa tyka zavodnych
predbbieham ludi na chodniku... ale takym štylom, ze ked vidim lampu vdzialenu 10m povedzme a človeka predomnou 2m, tak ho musim chvôdzou predbehnu to mnou zvoleny objekt, teda lampu... proste aby som bol Prvy vo FINISHi