Tak kym mi pride Mafia II z UK hral som a dohraval som tuto skvelu hru, konecne ju mam dokoncenu na 100% (vsetky challenges + 240 hadaniek). Subojovemu systemu som prisiel na chut az po prejdeni hry v challenges, tak nadherny akcny balet s intuitivnym ovladanim sa len tak nevidi.
Asi si to niekedy rozohram este raz na hard, nateraz mam toho uz vsak dost. Hral som hru so vsetkym na max bez AA v 1680x1050 s PhysX na normal a bez rozmazaneho pohybu (motion blur) a hra bola pekne plynula, fps kleslo len pri prechodoch cez hustu hmlu, ktorych je len zopar.
Graficky asi najlepsia hra na Unreal 3 engine, fyzika sa mi moc pacila, prijemne spestruje prostredie a bez nej by som to uz ani nehral (holt tazko sa zvyka na horsie, ked pozriem videa z konzolovych verzii tak sa mi zdaju take mierne prazdne a staticke). Hudba tiez na perfektnej urovni, o dabingu ani nehovoriac, zbieranie zvukovych zaznamov a a plnenie hadaniek je skvelou zlozkou tohto atmosferickeho celku.
Je to jednoznacne najlepsia hra s komixovou licenciou aka existuje

, po nej este asi X-Men Origins: Wolverine. U mna 9/10, vyssie hodnotenie si necham pre Batman Arkham City
Jedine minus davam za to ze DLC k hraniu za Jokera je len pre PS 3

vyzera to celkom dobre.