Dobrý deň,
neviem, kam ten problém zaradiť. Počítač mi nejde zapnúť, vypisuje mi to: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key
V podstate sám neviem viac. Urobilo mi tento problém zo dňa na deň. Po zapnutý počítača mi namiesto "načítania", resp. spustenia Windowsu napíše tú hlášku, čo som napísal vyššie...
Pokial si ale s PC nic nerobil a nejde to zo dna na den tak je mozne ze je pokazny pevny disk. Ak mozes vyskusaj ho v inom PC. Samozrejme si pred tym skontroluj ten BIOS. Aby sa ti spravne zapol PC musis mat nastavene bootovanie z pevneho disku.
ked tu vidim toto, musim povedat ze mam rovnaky problem na notebooku, po zapnuti HDD vydava "cudny" zvuk, velmi pomaly pc startuje,..... v biose som nakoniec zistil ze hdd vobec nevie detekovat pri bootovani je na vyber len moznost bootu z DVD/LAN .... asi odisiel HDD co ?
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p