Athlon 64 3700+ san diego vs toledo

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Používateľov profilový obrázok
dendroid
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Athlon 64 3700+ san diego vs toledo

Príspevok od používateľa dendroid »

Zdarec

Zhanam pre kamosa CPU na socket 939 a mam za rovnaku cenu na vyber Athlon 64 3700+, jeden s jadrom San diego a druhy Toledo...Specifikacie maju rovnake, akurat Toledo je dvojjadrovy procesor s jednym uzamknutym jadrom...Podla niektorych je Toledo chladnejsie vdaka vacsej ploche jadra, podla inych ma zasa vyssie teploty, kvoli druhemu jadru...Nema tu niekto prakticku skusenost ?
Attilka
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 21. Sep, 2004, 14:00

Re: Athlon 64 3700+ san diego vs toledo

Príspevok od používateľa Attilka »

to SanDiego som mal,pravda ten s 1Mb L2,bol to jeden najlepsi kusok,odporucam ;)
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
Používateľov profilový obrázok
AmOK
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 25. Júl, 2006, 02:00

Re: Athlon 64 3700+ san diego vs toledo

Príspevok od používateľa AmOK »

Pokial ti ide len o teploty, tak San Diego pecie viac, hlavne pri OC, ale aj ma vyssi potencial. Toledu pomaha k chladeniu vacsia plocha ako pises, vypnute jadro je sice pod napatim, ale bez zataze, takze off jadro nekuri. Dost zalezi aj od roku vyroby. Posledne kusky Toleda X2 isli taktovat ovela lepsie, ako tie prve (ale aj riadne piekli), ale vydarenych San Dieg bolo IMHO ovela viac.
Ak mozes pri oboch checknut TCase max a VID, tak by som sa riadil tym. San Diego s VID 1,40V neber (slabe OC/velky kuric), musi mat 1,35V. Pri zhodnych VID zober ten, co bude mat vyssie TCase max v Core Tempe.
Ja by som bral Diego a dobry chladic. :)

Návrat na "Procesory"