PS: na tento moj nazor asi budu nejaky tipci reagovat... je to len moja nazor..a skusenost..
aké Radeon HD 4890 boli použité? referenčné, výkonom sú rovnako na tom ako VaporX s 850/975MHz, lenže tá má zvýšené frekvencieeNahalemI7 napísal:http://www.pc.sk/modules.php?name=artic ... 1251489533
zaujimava recenzia.. lenze sui zober ake HD 4890 tam boly pouuite dost bieda trebarz oproti HD 4890 VaporX trebarz som porovnaval vykon aj fps a tato tema to zahrnovala .
testoval si v menej náročnej scénea ti poviem s mojim Vaporkami alebo GTXami som mal vyssie fps ako on...
bullshitkazda grafa alebo tip grafy sa sprava inak... tu recenziu treba brat s rezervova
samozrejmeto takou ze presne aky tip grafik xcete. kazda grafa ponuka odlisny vykon..
už som to písal, testoval si v rovnakej scéne ako ja? asi nieja som pouzil 2xHD 4890 VaporX a som mal v tom istom viac FPS.. alebo som pouzil 2xASUS ENGTX275 a tiez odlisne FPS.. teda... netreba brat tie recenzie az tak...moj nazor
![]()
Naštuduj si niečo a potom začni vypisovať.NahalemI7 napísal:A este na vykon... mal som ine pamate aj procak a aj teploty.. takty atd.. kazdy vysledok bol iny.. on len tou recenziu predstavil priblizny vykon ....
crux2005 napísal:Naštuduj si niečo a potom začni vypisovať.NahalemI7 napísal:A este na vykon... mal som ine pamate aj procak a aj teploty.. takty atd.. kazdy vysledok bol iny.. on len tou recenziu predstavil priblizny vykon ....
Prosim ta, netrep uz radsej blbosti. Ta Gigabytka ma vyssie takty, tak je jasne ze musi byt o cosi rychlejsia.NahalemI7 napísal:MonsterMX: vraj Gygabyte lespi ako asus:D to mas odkial??? ja si to nemyslim videl som tu gygabytku v akcii a uplne inac sa sprava ako asuska...s kamosom sme porovnaly tie karty asus vysiel vitazne..
Hej vysledok bude ten isty, ani ich kupovat nemusim.NahalemI7 napísal:Je to len moj nazor.. ak si taky mudry zohanj karty natajtuj obe na rovnaku frekvenciua porovnaj.. a uvidis vysledok...