Niečo zo zvukovkou
- QlimaxXx
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 13:59
Niečo zo zvukovkou
Odkedy som si nainstaloval Windows 7 sa mi vyskytol taky katastrofalny problem zo zvukom prosto ked si pustim napr. hudbu (media monkey,winamp) tak pri prehravani vychadza z reproduktorov praskanie akokeby ta hudba hrala z platni a počut to vždy či už počuvam hudbu pri surfovani na nete alebo pri nejakej inej praci v PC vždy to praska niekedy to az spomaluje tu pesničku (pri mojom štyle hudby kvalita zvuku musi byt aspon troška na urovni) a najviac sa to deje pri surfovani stači že na stranke čo mam otvorenu je nejaka flash animacia a zvuk je až prerušovany od praskania alebo ked si pustim video na youtube obraz ide plynule ale zvuk je na zahodenie keby ste chceli tak vam nahrajem nejaku ukažku keby bolo treba...zaujimave je že mam aj Windows XP a tam takyto problem nieje vobec v nom mi ide zvuk plynulo krasne čisto bez sekania bez praskania takže HW chybu som vylučil myslel som že ine ovladače na moju zvukovku mi pomožu ale už som naistaloval asi 3-4 typy roznych verzii ovladačov no zvuk je stale o tom uz ma to zacina riadne štvať, teraz som si nainstaloval na novo sedmičku a nieje tam na zvuk žiaden ovladač iba ten čo už bol origo v sedmičke....kamoš ma presne taku istu dosku a presne ten isty problem zo zvukovkou, mne uz napady došli tak sa obraciam na vas a dufam že spoločne tento problem vyriešime
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
Re: Niečo zo zvukovkou
ja som mal s win-om 7samé problemi na NB klasicke xp forewer...
- QlimaxXx
- Nový používateľ
Ja s nim praveže nemam žiadne ine problemy na kopec kompov som ho nahodil bez problemov len na mojom akosi ma štve zvukovka a xpčko mi už akosi nevonia zvykol som si na sedmičku je predsa inteligentnejšia
Jasné za všetko môže Win7, XP bolo veľmi bohové keď vyšlo ....diZZy napísal:ja som mal s win-om 7samé problemi na NB klasicke xp forewer...
Zvukovku používaš predpokladám integrovanú, tá by problém mať nemala. Napojené máš reprobedne z FRONT konektorov, alebo zozadu klasicky?
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- QlimaxXx
- Nový používateľ
zvukovku použivam integrovanu ma dost kanalov nestažujem sa na jej funkcie len na sedmičke mi blbne.....zosik je zozadu klasicky zapojeny do zeleneho konektora a na zvukovke nastavene ako vystup pre predne reproduktory
- QlimaxXx
- Nový používateľ
saakraa to už nikoho nič nenapada ?? som vaažne odkazany na kupenie novej zvukovky ?
- QlimaxXx
- Nový používateľ
Jupiiiiiiiiiii vec je na dobro vyriešena.... po dvojhodinovej špekulacie meneni ovladačov a kopec nastaveni v biose som nakoniec dosiel k nazoru že to praskanie/spomalovanie zvuku sposoboval takzvany bohovsky program od Gigabyte menom Dynamic Energy Saver akonahle som ho vypol zvuk akokeby dostal druhy dych a ide čisto plynulo a dokonca aj system ide ovela plynulejšie ako doteraz takže s toho vyplyva že sa šetriť energiou NEBUDE !