ahoj včera som si kúpil grafiku 4870 hneď po zapojení som ju vyskúšal po zapnuti pc my vypísalo niečo s videokartou a popri tom iba pípa
vyskúšal som zapojiť aj predošlú kartu 3870 ta ide v poriadku.V šimol som si,že táto nova karta má dva konektory na zapojenie od zroja vie my niekto povedať či musia byť zapojené obi dva. Na tomto zdroji je iba jedna takáto koncovka tak som to nevedel odskúšať.
Keď zapojím predošlú kartu a nezapojím kabel od zdroju tak to robí to isté
Pc: AMD Athlon 6000+
asus 4870 ddr5 1gb
asus m2n green 430
2x1gb ddr2 667 mhz
4870 nejde spustiť pc
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Re: 4870 nejde spustiť pc
tak tak na mojej GW GTX260 GS ked ich nezapojim vetraky sa rezbehnu a tiez vyhodi chybu
chyba odstavená bol tu v krabici ešte jeden konektor vďaka
nechcem zakladat novu temu tak to dam sem.
Pustil PC a jedine co vidim je cierna obrazovka...nepusi sa ani prva obrazovka s udajmi oCPU,RAM atd....akonahle vytiahnem grafiku a zapnemPC, ide bez najmensich problemov pocujem uvodny wav. ked sa pusti windows...vypnem dam spat VGA zapnem black screen a bic pocitac sa ani nepohne HDD neswapuje nic....
Podla mojho nazoru je grafika KO, ale radsej sa chcem utvrdit, tak by som poprosil par vasich nazorov, rad...
dakujem
Pustil PC a jedine co vidim je cierna obrazovka...nepusi sa ani prva obrazovka s udajmi oCPU,RAM atd....akonahle vytiahnem grafiku a zapnemPC, ide bez najmensich problemov pocujem uvodny wav. ked sa pusti windows...vypnem dam spat VGA zapnem black screen a bic pocitac sa ani nepohne HDD neswapuje nic....
Podla mojho nazoru je grafika KO, ale radsej sa chcem utvrdit, tak by som poprosil par vasich nazorov, rad...
dakujem
mal som rovnaky problem koli tomu ze som mal v biose nastavenu predvolenu grafiku onboard. skontroluj si to alebo napis co mas za HW
cez CORSAIR HX520 napajam GIGABYTE P45-DS4 a SAPPHIRE HD4870 1GB ktore spracuvaju udaje z HDD SEAGATE BARRACUDA 750GB/7200/SATA 2, 32MB posielane cez INTEL CORE 2 QUAD 9550 a CORSAIR CM2X2048-6400C5
mimes u are a legend vymazal som Cmos a uz fici v pohode. dikes za typ
najlepsie natom je ze som sa v biose vobec nehrabal. vypol som vecer PC tak ako kazdy den a rano uz nesiel. podobna vec sa mi stala 2x s touto deskou pokazde mi zrestartovalo nastavenia v biose teraz toto....no aspon ze uz to fici este raz dies moc
najlepsie natom je ze som sa v biose vobec nehrabal. vypol som vecer PC tak ako kazdy den a rano uz nesiel. podobna vec sa mi stala 2x s touto deskou pokazde mi zrestartovalo nastavenia v biose teraz toto....no aspon ze uz to fici este raz dies moc