NFS Shift - Nordschleife (20.74km) best lap
Re: NFS Shift - Nordschleife (20.74km) best lap
Tak to asi hrajem kazdej jinou hru.Kdyz sem videl to tvoje video byl sem v soku.To auto ti drzelo na silnici doslova jako prilepeny.Tak 10x lip nez moje maserati.Zkousel sem taky Lambo ale neda se prakticky ovladat-nema vubec grip.To fakt nechapu jak s tim muzem takhle jezdit.
Jen pro srovnani moje jizda se zondou R(celkem rozdil oproti tvymu super prilepenymu lambu ze?:).Moc chyb sem tam neudelal ale o 15s horsi cas jak s tvojim prilepenym lambem hmm..Fakt uz nevim.
http://www.edisk.cz/stahni/42866/Zonda_ ... .04MB.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jen pro srovnani moje jizda se zondou R(celkem rozdil oproti tvymu super prilepenymu lambu ze?:).Moc chyb sem tam neudelal ale o 15s horsi cas jak s tvojim prilepenym lambem hmm..Fakt uz nevim.
http://www.edisk.cz/stahni/42866/Zonda_ ... .04MB.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
no zonda nič moc práve
ked dám Veyron som vonku snád v každej zákrute
pokiaľ viem nemám zapnútých žiadnych pomocníkov pre istotu som to potom aj pozeral , vec sa má tak že ani mne nesedí každé auto
napr to lambo už poskakuje , MC12 ako vravím ide jak v kolajach
no tvoja jazda zo Zondou je rovnaká ako moja
ked dám Veyron som vonku snád v každej zákrute
pokiaľ viem nemám zapnútých žiadnych pomocníkov pre istotu som to potom aj pozeral , vec sa má tak že ani mne nesedí každé auto
napr to lambo už poskakuje , MC12 ako vravím ide jak v kolajach
no tvoja jazda zo Zondou je rovnaká ako moja
Spoiler: ukázať
súhlasím, ten veyron je hrozný, aj ja som lietal stále mimo trate.
Inak HEAD jazdíš podobne ako ja, a aspoň čo som videl, tak zonda sa ti chová presne tak ako moja.
Ani ja neviem zajazdiť tak čisto a bez šmyku ako dexter a to som sa snažil
Ale v zákrutách si oproti mne o dosť pomalší, strašne sa snažíš ísť čisto. Ja do zákruty nebrzdím až tak poctivo. Ja dobrzdím a potom dupnem na plyn, takže zákrutu prejdem v pretáčivom šmyku (nazýva sa to myslím, že powerslide). A tak prechádzam aj niektoré rovnejšie zákruty. Ideálnu stopu som tam mal už žltú ale nebrzdil som, proste som trocha pustil plyn, strhol som to do zákruty mimo stopu a pridal plyn. A niektoré zákruty sa dajú prejsť bez pustenia plynu, som si všimol, že ty si tam brzdil.
Tolko čo som si všimol, možno ti to pomôže. Inak aj aj by som to chcel skúsiť zahrať na volante, ale mám len na xbox a tam shifta nemám.
ešte som teraz dal so Zondou čas: 6:48 ale 2x som trafil zvodidlá takže to asi nebude platiť. Musím už sa posnažiť a dať nejaký oficialny čas aj so screenmi
Inak HEAD jazdíš podobne ako ja, a aspoň čo som videl, tak zonda sa ti chová presne tak ako moja.
Ani ja neviem zajazdiť tak čisto a bez šmyku ako dexter a to som sa snažil
Ale v zákrutách si oproti mne o dosť pomalší, strašne sa snažíš ísť čisto. Ja do zákruty nebrzdím až tak poctivo. Ja dobrzdím a potom dupnem na plyn, takže zákrutu prejdem v pretáčivom šmyku (nazýva sa to myslím, že powerslide). A tak prechádzam aj niektoré rovnejšie zákruty. Ideálnu stopu som tam mal už žltú ale nebrzdil som, proste som trocha pustil plyn, strhol som to do zákruty mimo stopu a pridal plyn. A niektoré zákruty sa dajú prejsť bez pustenia plynu, som si všimol, že ty si tam brzdil.
Tolko čo som si všimol, možno ti to pomôže. Inak aj aj by som to chcel skúsiť zahrať na volante, ale mám len na xbox a tam shifta nemám.
ešte som teraz dal so Zondou čas: 6:48 ale 2x som trafil zvodidlá takže to asi nebude platiť. Musím už sa posnažiť a dať nejaký oficialny čas aj so screenmi
- dexterav
- Sponzor fóra gold
zvodidlá su neni problém, ale skracovanie, pokiaľ nenapíše že čas sa nezaráta je všetko ok
2 head vypni si tú ideálnu stopu
trochu ťa to do nej ťahá, ale inak ako píše shooter
2 head vypni si tú ideálnu stopu
trochu ťa to do nej ťahá, ale inak ako píše shooter
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
nj mc12 to je taky vlacik, to drzi krasne
lambo je take normalne
veyron nema volant, to ide len rovno
s corvettou sa slusne jazdi na to, ze je to RWD...mam na nej vsetko okrem works upgrade, na ten zrovna zarabam money
lambo je take normalne
veyron nema volant, to ide len rovno
s corvettou sa slusne jazdi na to, ze je to RWD...mam na nej vsetko okrem works upgrade, na ten zrovna zarabam money
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Zkuste zajet nerychlejsi kolo s GT2.Ja to dal za 7:15.
dexter paráda Vidím, že si aj Zonde prišiel na chuť. Ja som už svoj strop asi našiel, už dávam len horšie časy, asi si dám pauzu
ja jazdím len RWD, aj karieru hrám len s BMW... s inými ani neviem jazdiťM1ch4l napísal:...s corvettou sa slusne jazdi na to, ze je to RWD...mam na nej vsetko okrem works upgrade, na ten zrovna zarabam money
to si išiel so STOCK? alebo nejaký tuning? mohli by ste to k časom písať. Je to dosť rozdiel.HEAD napísal:Zkuste zajet nerychlejsi kolo s GT2.Ja to dal za 7:15.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
7:08.247 tuning
GT2
asi aj tá by dala 7m kedže som škrel 3x
GT2
asi aj tá by dala 7m kedže som škrel 3x
Ty si fakt blazen za to muze urcite ten gamepad.S volantem se to ovlada nahovno:)
Jinak jasne s tuningem.
Jinak jasne s tuningem.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
nj jano vravel že je to tou leteckou páčkou
- skynet6542
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Feb, 2009, 20:52
no od piatku som nebol doma... takze mozno este dnes vecer, alebo az zajtra skusim dat neaky ten cas Ale na tych 06:46 budem musiet zamakat
BTW: l0k2 ten cas co som dal bol v 3. kole co som isiel, potom som to vypol
BTW: l0k2 ten cas co som dal bol v 3. kole co som isiel, potom som to vypol
- skynet6542
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Feb, 2009, 20:52
Dexter nebudem to mat lahke Neboj Jazdim so vsetkym vypnutym a manualnou prevodovkou