Kde kúpiť Windows 7
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Kde kúpiť Windows 7
Zdravím, už nejaký ten mesiac pracujem na Windows7, spočiatku som si myslel že to bude ďalšia zlá napodobenina Visty, ale opak je pravdou, Windows 7 sa mi strašne zapáčil, je fakt user friendly, ľahko sa ovláda ,inštaluje, proste práca s ním a v jeho prostredí je radosť...nech si každý myslí čo chce...a tak sa chcem opýtať ak mám teraz inštalovanú Windows 7 RC verziu /64bit/, a po januráti by som na´dalej chcel používať w7, cez čo sa najviac oplatí kupovať win7, albo kľúč, proste tak aby som mal origo verziu platnú aj po januári.
A ešte sa chcem opýtať, ak som si stiahol iso W7 RC 64bit napálil ho na DVD ako boot, a kúpil by som si po januári registračný kľuč (preto sa pýtam kde? ) a pri inštalácií tam vložím tento origo kľúč, tak mám normálny originál windows7 ??
Som študent SŠ, ale to na cene win7 asi nijako nezaváži (mám ISIC, ani to? )
Ide mi hlavne o to kde ho kúpiť za čo najprijateľnejšiu cenu...
Téma je tak nepriamo smerovaná na snake/a
A ešte sa chcem opýtať, ak som si stiahol iso W7 RC 64bit napálil ho na DVD ako boot, a kúpil by som si po januári registračný kľuč (preto sa pýtam kde? ) a pri inštalácií tam vložím tento origo kľúč, tak mám normálny originál windows7 ??
Som študent SŠ, ale to na cene win7 asi nijako nezaváži (mám ISIC, ani to? )
Ide mi hlavne o to kde ho kúpiť za čo najprijateľnejšiu cenu...
Téma je tak nepriamo smerovaná na snake/a
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
Re: Kde kúpiť Windows 7
Áno, bude to sedieť (viacmenej). Kúpiš ho v každom obchode, možno budú v predaji aj tie legalizačné packy (či to bolo len na Office?)
.
- Reinok
- Sponzor fóra silver
Všade bude za takú istú cenu? nebude cez microsoft lacnejší? Či?
A ešte, keď mám originál kľúč , a zmením si HW a budem si chcieť nainštalovať naň znovu win7 tak mi ho už asi nezožerie?
A ešte, keď mám originál kľúč , a zmením si HW a budem si chcieť nainštalovať naň znovu win7 tak mi ho už asi nezožerie?
Tam treba retail verziu, lacnejší nelacnejší, cenovo je to rovnako, a ani tá vaša blbá ISIC karta vám to nezmení (Viktor mi vravel, bu*eranti vás chcú len kontrolovať). Najlepšie urobíš, ak si kúpiš normálnu retail (nie OEM) verziu keď bude v predaji.
.
- Reinok
- Sponzor fóra silver
Viktor povedal veľmi presne....
Ok takže retail... a ceny cca rovnako....
Ako je to s vybavením u verzíí Ultimate, Basic a tak...je tam moc veľký rozdiel, teraz mám Ultimate, bude veľa vecí chýbať v basicu?
Ok takže retail... a ceny cca rovnako....
Ako je to s vybavením u verzíí Ultimate, Basic a tak...je tam moc veľký rozdiel, teraz mám Ultimate, bude veľa vecí chýbať v basicu?
chalan, medzi OEM a Retail ceny cca rovnaké? No to by som bol veru rád, za retailku si pekne priplatíš, rovnako ako aj za vyššiu edíciu, väčšine stačí Home Premium, ja som si zvykol však na ultimate
.
- Reinok
- Sponzor fóra silver
počkaj, ty máš doma už normálnu verziu? Win7? retail?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
to ti tatko robi v microsofte ci co? nakolko w7 ma is do predaja 22. oktobra tak je dost divne ze mas doma original medium...skorej made in china
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
No keď myslíš shiro
//Edit: neni to made in china, ale Made in Puerto Rico (akurát čítam na DVD)
//Edit: neni to made in china, ale Made in Puerto Rico (akurát čítam na DVD)
.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nuz, objednavku W7 si rozmyslite rychlo :
http://www.amazon.co.uk/Microsoft-Windo ... 083&sr=8-1" onclick="window.open(this.href);return false;
S postovnym to bude okolo 89€. A ano, dorucuju na Slovensko, pytal som sa.
@shiro: MSDN, Technet,... Existuje kopec inych variant ako retail, kde uz W7 mas davno dodavane.
http://www.amazon.co.uk/Microsoft-Windo ... 083&sr=8-1" onclick="window.open(this.href);return false;
S postovnym to bude okolo 89€. A ano, dorucuju na Slovensko, pytal som sa.
@shiro: MSDN, Technet,... Existuje kopec inych variant ako retail, kde uz W7 mas davno dodavane.
na MSDN je verzia Profesional ENG. takze je to plnohodnotna verzia,hej?
Tak sedmicka Ultimate predobjednana uz zo zmienovaneho amazonu......estimated delivery mam 2-6 November. Vychadza mi to so vsetkym na 203 Eciek.
Co je zaujimave, tak Vista Ultimate tam vychadza v prepocte 185 € a na Alze bez nalogovania 285 €....cize o rovnych 100 eur viac
Co je zaujimave, tak Vista Ultimate tam vychadza v prepocte 185 € a na Alze bez nalogovania 285 €....cize o rovnych 100 eur viac
Papagaj#2656
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ano, lebo je to predobjednavka. Ja som si napriklad zobral Home premium aj s postovnym za 89e - to je o 1e menej ako cena Vista Home Premium OEM vo VO, a urcite o peknych par euro menej ako bude OEM W7 HP.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Ale mna zaujima skade ma origos medium. O MSDN viem.faugusztin napísal:.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB