ati 9.8 zvlaštné driveri
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
ati 9.8 zvlaštné driveri
nazdar dnes som stiahol na ati.amd.com grafické ovladače ako aj inokedy našiel som tam novú verziu pre moju grafickú kartu vpodpise a stiahol som to bolo to 9.8 catalyst ... no ale keĎ som ich preinštaloval tak som si ponastavoval veci v catalyst po reštarte ... a keĎ som si pozrel verziu mojich ovladačov je tam napísané 9.3 ako to je možné ? veď aj na inštalačke driverov k mojej grafike čo som stiahol bolo napíssané 9. 8 ? ako to je diki moc
Spoiler: ukázať
- eFatal2ty
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Máj, 2008, 14:00
Re: ati 9.8 zvlaštné driveri
Ak to ide lepsie ako predtym kasli na to ked nie vrat spat stare.
9.3 su najnovsie drivery na tvoju grafiku. na nove potrebujes tusim hd 2xxx
- spencer
- Používateľ
dobre diki ale prečo potom na ooficialnej stránke mi stiahl o toto ?
no neviem, asi ta stranka odkedy je pod amd nie je uplne korektne fungujuca. pred tym bol update zahrnujuci aj stare grafiky asi kazdu 0.3 verziu... teda 9.3 este bol - u 9.6 sme sa vsak uz nedockali, 9.9 takisto nie, ... tak neviem ci na stare grafiky sa uz uplne vykaslali alebo sa dockame 9.10 alebo neskor
- spencer
- Používateľ
no šak fajn diki teda za ochotu nechám to tak ako t o je aj tak budem musieť reinštalovať windows :/
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Vsetky karty vydane pred HD2xxx maju uz iba "legacy" ovladace, teda nie su pravidelne vydavane. Jednoducho, pouzivate stare karty takze uz nemate pravidelne vydavane ovladace, ale iba obcas :
http://support.amd.com/us/gpudownload/w ... sta32.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
http://support.amd.com/us/gpudownload/w ... sta32.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;