Zdravim,
akurat som preinstaloval Vistu, pustil Windows Update (samozrejme po instalacii ovladacov na dosku, GPU), nainstalovalo par aktualizacii, restartlo komp a nabehol znova.
Teraz ale nejde stiahnut dalsie aktualizacie, proste sa to zasekne na 0 percent. Nepomoze ani restart a ani cakanie. Nejake napady?
Dakujem
Windows Update
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Windows Update
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
Re: Windows Update
cudne... po pol hodine to z nicoho nic skocilo z nuly, na 10/50 prevzatych aktualizacii zatial vyriesene
cau uz niekdo prisiel na to preco to nejde update windows ani
musis to viac specifikovat , to kto ma z tej tvojej ani neuplnej vety zistit ake je riesenie.
ale pre istotu sa spytam ci to otvaras cez internet explorer
ale pre istotu sa spytam ci to otvaras cez internet explorer
nejde mi update windows a ani ich stranka sa neda zobrazit ani na jednom pc mi to nejde uz 6 dni a ani na iphone to nejde nerobia nahodou nieco oni v redmonte microsoft ?
- icefire
- Pokročilý používateľ
Co s tym ma preboha spolocne iPhone ta URL WinUpdate ide bez problemov, skor si over svoje spojenie na internet, je to urcite tvoja lokalna chyba, resp. chyba tvojho zdroja instalacie systemu Windows.
Len tak mimochodom, aku verziu mas a uz si ju aktivoval?
Len tak mimochodom, aku verziu mas a uz si ju aktivoval?
ty si chcel zapnut windows update na iphone?
- icefire
- Pokročilý používateľ
nie valistar, ja som to pochopil tak, ze si overoval, ci mu nabehne stranka Windows Update na iPhone v Safari - co mu ocividne z jasnych dovodov ani nenabehla
inac na to, aby siel Windows Update spravne, treba ho najprv samotneho zaktualizovat (aplikaciu)
inac na to, aby siel Windows Update spravne, treba ho najprv samotneho zaktualizovat (aplikaciu)
ale windows update nejde ani po novej instalaci windowsu