Zdravim.
Vcera som kupil pre priatelku notebook HP Probook 4510s bez operacneho systemu. Nainstaloval som bez problemov final verziu Windows 7 Ultimate 64bit a nainstaloval ovladace zariadeni pre Vistu x64. Zda sa, ze vsetko bezi ako ma, len wifi ide len na 11Mbps. Sietova karta je Broadcom 802.11b/g, takze by to malo ist aj 54Mbps cez standard "g". Skusal som zatial len ad-hoc pripojenie. Ked vytvorim pripojenie na svojom NTB, pise mi normalne 54Mbps, ale ked sa nan pripojim cez novy HP, tak sa pripojim zasa len s 11Mbps a transfer ide aj realne len okolo 600kBps.
Viete mi niekto poradit ako to rozbehnut rychlejsie?
Dakujem za rady.
Mensi problem s wifi na novom NTB
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: Mensi problem s wifi na novom NTB
Skontroluj si v nastaveniach ovladaca wifi karty (cez Spravcu Zariadeni), ci mas povoleny rezim "g".
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- togo
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Re: Mensi problem s wifi na novom NTB
pozriem sa, ci taka moznost tam je, ked budem mat k dispozicci jej NTB, ale na mojom to vyzera trochu inak, kedze nemam kartu on Intelu... mozem si tam menit Wirelles mode switch na 2,4 a 5GHz_Mato_ napísal:Skontroluj si v nastaveniach ovladaca wifi karty (cez Spravcu Zariadeni), ci mas povoleny rezim "g".