v evereste chod subor/nastavenie.. dole externe aplikacie... zaskrtni povolit zdielanu pamat.. a mozes vybrat kludne vsetko.
potom v occt pri nastaveni senzorov ako si uz bol predtym vyberies hore everest... a budes vediet si tam hodit teploty cpu aj gpu... potom zataz procak testom a posli screen
chalani, po dlhsej odmlke ponukam screeny od occt a everestu: 1, 2, 3, 4 a 5
zaujimavostou je, ze ked som znizil FSB z 200MHz na 166MHz (samozrejme, ze aj frekvencia procesora klesla z 1,9GHz na 1,6GHz), tak uz to nerobi az tak casto.. dokonca vobec - az pri nejakom väcsom probleme, väcsia zataz na procesor a ostatne komponenty (RAM, HDD)
CPU AMD Semrpon 2300+ (1,6GHz), MB ASRock K7S41, RAM 512+256MB DDR SDRAM, VGA ASUS GeForce N6600 128MB 128bit (chip nVidia), HDD WD 160GB a 80GB, DVD-RW LG GSA-H55N, zdroj 300W, monitor PHILIPS 17'' CRT, OS Windoze 7 Pro
Čo to znamená? Že pri vyšších taktoch máš "overclock" nestabilný a to z viacerých možných príčin.
Nízke napätie pre tak vysoký takt CPU/RAM/SB/NB.
Komponenty už nezvládajú tak vysoké frekvencie a pod.
Čiže len ladiť a ladiť...
No ja mam rovnaky problem , zacal ked som kupil a nainstaloval ATI 4850 najprv som myslel a myslim si ze to je koli nej ale ked som dal staru zrazu to zacalo robit tiez.