DVD rom cita strasne pomali

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
deathcat
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 28. Sep, 2009, 12:24

DVD rom cita strasne pomali

Príspevok od používateľa deathcat »

Zdravim mam taky problem vo win xp mi vsetko ide ako ma nainstaloval som si win 7 a dvd rom cita strasne pomali takmer vobec a zamrzne obcas skusal som aj aktualizovat ovladace nic nepomohlo...a ten isty problem som mal aj vo wiste...mam dvd rom LG gh20ns10...
Používateľov profilový obrázok
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Re: DVD rom cita strasne pomali

Príspevok od používateľa shiro »

skontroluj si ci nebezi v pio mode.
informacie ako na to najdes tuna na fore alebo cez google, riesilo sa to uz 100x.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB
deathcat
Nový používateľ
Nový používateľ

ved prave som to hladal aj na forach a nikde som nenasiel konkretne tento problem...som to skusal aj vo viste aj seven vobec to nechce ist iba v xp to ide neviem si uz s tym rady...akoze ten novy windows nejako extra nepotrebujem ale aj tak...ten pio mod skusim len kde to najdem? ...diky
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa FEAR »

:rolleyes: ... tento pocitac - vlastnosti - spravca zariadeni - radice ATA/ATAPI - a tam najdes mechaniku na tom ktorom je kanale a pozries v akom mode bezi..
deathcat
Nový používateľ
Nový používateľ

diky za rady nejde aj tak...dam to asi niekomu nech sa nato pozrie lebo neviem...

Návrat na "Pevné disky, SSD, M.2, úložný priestor a mechaniky"