Samsung 2232BW - pískanie
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Samsung 2232BW - pískanie
Nazdar chlapi, pri custom nastavení môjho monitora mi začne pískať, nie je to nič strašné, ale vo večerných hodinách mi to prekáža, mám šancu to vyreklamovať myslíte, alebo ma pošlú kade ľahšie ?
Naposledy upravil/-a Wizik v St 30. Sep, 2009, 12:28, upravené celkom 1 krát.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Re: Samuns 2232BW - pískanie
mne nepiska na ziadnych nastaveniach, takze myslim ze by vyreklamovat mohli. neviem vsak aku maju reklamacne podmienky...
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
mne zas môj Samsung 2253LW pri znížení jasu po 85 začne "bzučať, resp. hučať" .. najhoršie je to od 65 nižšie .. ale či je to na RMA, to neviem, nakoľko to robí zrejme veľmi veľa monitorov od rôznych výrobcov
- Wizik
- VIP
No presne tam je asi problém, na custom nastavení mám veľmi nízky jas, takže to asi nevyreklamujem, že ?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- zachary
- Pokročilý používateľ
neviem, ako som tak čítal pár tém na fóre, je to skôr bežná fičurka
- Wizik
- VIP
Re: Samsung 2232BW - pískanie
Tak nič, moja škoda, každopádne dík za radu, aspoň nebudem mesiac bez monitora...
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- zachary
- Pokročilý používateľ
ona to nie je ani tak rada, ako skôr smutné konštatovanie
keby sa skúsil vyjadriť niekto, kto má skúsenosti s reklamáciou "pískajúceho/hučiaceho" monitora, alebo niekto, kto sa venuje servisu a RMA monitorov
keby sa skúsil vyjadriť niekto, kto má skúsenosti s reklamáciou "pískajúceho/hučiaceho" monitora, alebo niekto, kto sa venuje servisu a RMA monitorov
Raz sa mi podarilo vyreklamovať jedno LG s tým, že to do 30 dní nestihli a tak vrátili peniaze.
Inak nikdy a stretávam sa s tým (prečo asi stále fičím na 17-ke).
Inak nikdy a stretávam sa s tým (prečo asi stále fičím na 17-ke).
Tiez mam problem so bzuciacim LCD (Samsung 2494LW)
Pri znizenom jase, 99 a menej, bzuci. Po prvej reklamacii problem nebol odstraneny.
Po konzultacii s technikom od Samsungu, som sa dozvedel, ze je to uplne normalne, ze to robi kazdy vacsi monitor od Samsungu, aj drahsie.
Existuje na to vraj nejaka norma a jedna sa o zavadu az ked to bzucanie prekroci urcitu hranicu.
Myslim si, ze ak to poslem na premeranie, tak zistia, ze je to v norme a chyba je vlastne vo mne, ze som si ako drbnuty poskladal tichy komp a teraz mi ho prebzuci monitor.
Neviem ake su skusenosti s inymi znackami.
Zas nie kazdy moze postrehnut, ze mu bzuci monitor, pretoze ak ma niekto bednu na stole, huci mu v nej box chladic na 4000ot/min a zdroj s podobnymi otackami a este subwoofer a hip hop, tak si bzucanie nejakeho monitora nikdy nevsimne.
Tento asi predam niekomu, kto to nebude pocut a kupim iny, ale Samsung urcite uz nekupim.
Pri znizenom jase, 99 a menej, bzuci. Po prvej reklamacii problem nebol odstraneny.
Po konzultacii s technikom od Samsungu, som sa dozvedel, ze je to uplne normalne, ze to robi kazdy vacsi monitor od Samsungu, aj drahsie.
Existuje na to vraj nejaka norma a jedna sa o zavadu az ked to bzucanie prekroci urcitu hranicu.
Myslim si, ze ak to poslem na premeranie, tak zistia, ze je to v norme a chyba je vlastne vo mne, ze som si ako drbnuty poskladal tichy komp a teraz mi ho prebzuci monitor.
Neviem ake su skusenosti s inymi znackami.
Zas nie kazdy moze postrehnut, ze mu bzuci monitor, pretoze ak ma niekto bednu na stole, huci mu v nej box chladic na 4000ot/min a zdroj s podobnymi otackami a este subwoofer a hip hop, tak si bzucanie nejakeho monitora nikdy nevsimne.
Tento asi predam niekomu, kto to nebude pocut a kupim iny, ale Samsung urcite uz nekupim.
Rovno si si to sám vysvetlil, vitaj v krutej realite.
Odporúčam skúsiť NEC alebo EIZO, ak sú financie (nemusia byť najdrahšie modely).
Odporúčam skúsiť NEC alebo EIZO, ak sú financie (nemusia byť najdrahšie modely).
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
alebo kupovat cez net a do 7 dni vratit bez udania dovodu
alebo to dat nejakemu elektrikarovi spravit(vymenit)
alebo to dat nejakemu elektrikarovi spravit(vymenit)
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
S tým vracaním sa "dovracia".
Elektrikár mi prišiel na rozum dávnejšie, ak nájdete ochotného a schopného zaoberať sa týmto v BB kraji, dajte vedieť.
Elektrikár mi prišiel na rozum dávnejšie, ak nájdete ochotného a schopného zaoberať sa týmto v BB kraji, dajte vedieť.
Poznas niekoho, kto si dal takto stisit monitor?andrejsvk napísal:alebo to dat nejakemu elektrikarovi spravit(vymenit)
Ja by som to riskol, ak by mi nejaky opravar povedal, ze to vie a ak by som neprisiel o zaruku, tak to by bola rozpravka.