Startila sa DVD-ROM ---virus?
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Startila sa DVD-ROM ---virus?
Hoj no jak to byva tahal som nejake torrenty a pravdepodobne som stiahol co som nemal zo systemu mi zmizly vsetky mechaniky (aj virtualne Daemon) a spravcom zariadeni ich mam ale vypisuje mi "Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)
Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available."
Skusal som prebehnut system avastom a ad aware aj v safe mode nic mi nenaslo (ak neratam tracking cookie)
Mate niekto nejaku ideu co by to mohlo byt popr. nejake riesenie?
Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available."
Skusal som prebehnut system avastom a ad aware aj v safe mode nic mi nenaslo (ak neratam tracking cookie)
Mate niekto nejaku ideu co by to mohlo byt popr. nejake riesenie?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Startila sa DVD-ROM ---virus?
Nie je to virus, mam to aj ja. Z nejakeho dovodu sa poskodil zoznam ovladacov, skusal som to opravit ale neslo mi to. Zostava bohuzial jedine riesenie - reinstall. Nakolko ale velmi DVD nepouzivam, tak zatial som sa do toho nepustil .
-
- Sponzor fóra silver
to myslis vazne kua to sa mi nexceeee ............... ete otazka ide nejak spravit aby faxcal aspon daemon?? Ak ano tak zatial nemam ani ja dovod na reinstal...
-
- Moderátor
Problem je s nejakym vseobecnym ovladacom, takze bud idu vsetky alebo ani jeden. Mne napriklad z tohto dovodu nefunguje ani HDD cez USB ani eSATA.lopo1 napísal:to myslis vazne kua to sa mi nexceeee ............... ete otazka ide nejak spravit aby faxcal aspon daemon?? Ak ano tak zatial nemam ani ja dovod na reinstal...
netreba reinstall ,riešenie je na microsofte stačilo chvíľu hľadať.
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
Az na to, ze mne to napriklad nefungovalo.skill3r napísal:netreba reinstall ,riešenie je na microsofte stačilo chvíľu hľadať.
-
- Sponzor fóra silver
no pridem domov hned skusam dufm ze to plati aj pre vistu bo je uvedene : "Informácie v tomto článku sa týkajú nasledujúcich produktov: • Microsoft Windows XP Home Edition• Microsoft Windows XP Professional Edition"
ale ja tak sa mi najviac paci krok 4 "Krok 4: Reštartujte počítač
Ak program na nahrávanie diskov CD po reštartovaní počítača viac nepracuje, je potrebné preinštalovanie daného programu."
Inac tiez som rozmyslal ze to bude len cosi v registroch otazka bola co ak to bude fungovat mas u mna pivo
ale ja tak sa mi najviac paci krok 4 "Krok 4: Reštartujte počítač
Ak program na nahrávanie diskov CD po reštartovaní počítača viac nepracuje, je potrebné preinštalovanie daného programu."
Inac tiez som rozmyslal ze to bude len cosi v registroch otazka bola co ak to bude fungovat mas u mna pivo
a keby nepomohlo tak skús ešte toto, som našiel ked som hladal code 39 pre vistu.Je tam síce napísané xp ale vraj ide aj pod vistou, ale cez admina alebo administratorkými právami.Ale to je tam napísané.
-
- Sponzor fóra silver
skill3r ja ta milujem funguje to diky moc za tvoj cas .....skill3r napísal:a keby nepomohlo tak skús ešte toto, som našiel ked som hladal code 39 pre vistu.Je tam síce napísané xp ale vraj ide aj pod vistou, ale cez admina alebo administratorkými právami.Ale to je tam napísané.
skill3r napísal:a keby nepomohlo tak skús ešte toto, som našiel ked som hladal code 39 pre vistu.Je tam síce napísané xp ale vraj ide aj pod vistou, ale cez admina alebo administratorkými právami.Ale to je tam napísané.
Zdravím Skil3r, chcem poďakovať aj za seba, fungovalo to aj na mojej Vista 64bit premium.
to faugusztin: Feri neviem, či si skúšal aj toto druhé, ak Ti nejde ani to, tak si porobil asi čosik "naviac"