mam kartu Asus Matrix 4850.K nej bol dodany program Asus iTracker, cez ktory sa da celkom dobre nastaviť rýchlosť fanu v zavislosti od teploty a frekvencie..... Problem je v tom že karta mi ide stabilne na maximalnych frekvenciach kt. môžem nastavyť a vyžšie sa už nemôžem dostať. Neviete ako sa môžem dostať vyžšie cez tento soft, alebo musim ,presedlať, na niaky iny. Dakujem.
problem s oc 4850
problem s oc 4850
Zdravym,
mam kartu Asus Matrix 4850.K nej bol dodany program Asus iTracker, cez ktory sa da celkom dobre nastaviť rýchlosť fanu v zavislosti od teploty a frekvencie..... Problem je v tom že karta mi ide stabilne na maximalnych frekvenciach kt. môžem nastavyť a vyžšie sa už nemôžem dostať. Neviete ako sa môžem dostať vyžšie cez tento soft, alebo musim ,presedlať, na niaky iny. Dakujem.
- Monster1
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Re: problem s oc 4850
Ak ťa ten itracker limituje tak skús RivaTuner.
Ryzen 5900X @ 5,05 GHz + Asus Strix B550-A Gaming+ Team Group Vulcan 2x8 GB @ 3200 MHz CL16 + Asus TUF RTX 3080 OC @1845/19800MHz 0,85V + Samsung 970 EVO 500GB + Crucial MX200 512 GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D15 Chromax Black + 3x Noiseblocker Eloop B14-ps
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
no už som to prave skusil, vypol som iTracker zapol Riva Tuner, nastavil a išiel testnuť v 3DMark Ventage, grafika to nevydržala padla. Tak som preinštaloval iTracker, a nastavil najvyžšie hodnoty, ktore my pred tym išli, pustil test a grafika, padla, čiže som mal zle nainštalovany iTracker...... Najviac ma štve že hodiny testovania a hladania maxima mojej karty poly uplne na ****** lebo teraz musim isť odznova 
Dik za radu
Dik za radu
- Borec
- Deaktivovaný

- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
aspoň sa nenudíš
koľko je max frekvencia v iTracker?
koľko je max frekvencia v iTracker?
800/2200