Pomalé kopírovanie

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
gamer222
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 08. Nov, 2008, 10:50

Pomalé kopírovanie

Príspevok od používateľa gamer222 »

čawte, mám taký menší problém... vedel by mi niekto vysvetliť prečo mi zo systémového HDD kopíruje na externý HDD rýchlejšie ako zo systémového na druhý vnútorný?? ( fyzicky to nieje druhý ale len jeden HDD rozdelený na dva )... konkrétne, keď kopírujem na externý rýchlosťou 35 MB/s tak prečo keď kopírujem vlastne na ten istý HDD ale na iné umiestnenie tak mi ide len 22MB/s?? je to vadný HDD alebo je to normálne? žiadne iné problémy s ním nemám... ďakujem za odpovede
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Re: Pomalé kopírovanie

Príspevok od používateľa Snake »

Popíš to ako človek, a presne, odkiaľ kam?

.
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa FEAR »

pretoze ked to kopirujes zo systemoveho na externy tak systemovy LEN cita a externy LEN zapisuje "alebo opacne".. a ked kopirujes zo systemoveho na druhu particiu na tom istom fyzickom disku tak to musi CITAT/ZAPISOVAT ten sami disk, obrazne povedane raz zapise raz cita.... takze ked za 1s prekopcis 30MB zo systemoveho na externy tal za 1s prekopcis zo systemoveho na druhu particiu len "15MB" kedze za polsekundy nacita a za dalsiu polsekundu zapise .... cisla ber ako priklad vskutocnosti sa bude jednat o ine udaje
gamer222
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 08. Nov, 2008, 10:50

Príspevok od používateľa gamer222 »

Snake napísal:Popíš to ako človek, a presne, odkiaľ kam?
no neviem čo je na tom také nezrozumiteľné :)
FEAR napísal:pretoze ked to kopirujes zo systemoveho na externy tak systemovy LEN cita a externy LEN zapisuje "alebo opacne".. a ked kopirujes zo systemoveho na druhu particiu na tom istom fyzickom disku tak to musi CITAT/ZAPISOVAT ten sami disk obrazne povedane raz zapise raz cita
no diky, už som si myslel že je s ním dačo v neporiadku, lebo sa mi zdalo čudné že cez USB mi to kopíruje rýchlejšie jak z jedného interného na druhý... viem že je to somarina, ale pre istotu som sa radšej spýtal :)

díky za odpovede
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM

Návrat na "Pevné disky, SSD, M.2, úložný priestor a mechaniky"