Moderator SNAKE a jeho godlike praktiky

Sem píšte správy pre Administrátorov a Moderátorov o problémoch s fórom, prihlasovaní­m ...
POZOR: Vyriešené otázky a problémy sú odstraňované
Používateľov profilový obrázok
zwARO
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 13. Okt, 2007, 08:00

Moderator SNAKE a jeho godlike praktiky

Príspevok od používateľa zwARO »

Naozaj ma vie nastvat ked niekto zamkne temu lebo si mysli, ze je to super riesenie bez DOVODU.

konkretne tuto : http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 95#p578095" onclick="window.open(this.href);return false;

NIC take neexistuje [tym padom nemusim nikoho kontaktovat a ziadat o zvolenie, co zjavne najvacsi panko tohoto fora nepochopi] a uz urcite nebude s tagom pc.sk . Snake vam zobral reklamu zadarmo.

je jasne ze ten ZLY budem ja. Aj ked na zelenu zabu bolo uz dost staznosti za jeho GODLIKE chovanie.

Pointa: PLS odomknite tu temu. Zmenim si nadpis aby sa to pacilo aj panovi NAJLEPSIEMU s mnohymi komplexami.
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Re: Moderator SNAKE a jeho godlike praktiky

Príspevok od používateľa Snake »

Ano, som godlike, a teším sa :-). Chlape prebuď sa už konečne, spúšťam výrobu nápoju s logom CocaCola a až keď bude v predaji sa opýtam dotyčnej spoločnosti či daný trademark môžem použíť.

A ano, zlý si ty, lebo veci ohladom Doty si máte riešiť v threade, ktorý si založil práve ty >> http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... &sk=t&sd=a" onclick="window.open(this.href);return false;

.
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa FEAR »

To ze je to reklama zadarmo ti ako dava pravo to pouzit? :) ako ja neviem kde zijete ... slusnost tu uz poniektorym nic nevravi .. skoda rozoberat ...a zamknut :)
zwARO
Používateľ
Používateľ

a pc.sk je trademark? mas ho registrovany? ked tu pustas o CocaCole? Kokos ty tu miesas nie jablka s hruskami ale s topankami. Das do vyrobi napoj - tj. uz ho mas. Vidis tam ten rozdiel? Asi nie, ze? tak ti pomozem -> JA NEMAM NIC, tym padom neberem nikomu jeho nazov. Kapisto? a to, ze je v teme pc.sk na stranke pc.sk je myslim v poriadku.

FEAR nevies o com basnis,tak nebasni.O reklame zadarmo by sme sa bavili po zalozeni klanu. To bola len poznamka do buducna.

OH btw : moja druha tema je o niecom inom ako ta nova. Win7 tiez nema 1 temu
Naposledy upravil/-a zwARO v Št 08. Okt, 2009, 19:07, upravené celkom 1 krát.
Snake
VIP
VIP

choď na mainpage a poskroluj úplne dole:
(c) 1999-2009 HWSK s.r.o., Všetky práva vyhradené,

Vidíš? Príklad s CocaColou každý pochopil, iba ty nie :-) škoda.

.
zwARO
Používateľ
Používateľ

tomu hovoris registrovany trademark hej? Nebud smiesny. A argument ze ten priklad kazdy pochopil je tiez smiesny. Kto ho pochopil?

Moja pointa je jednoducha : kasli na moju temu a odomkni ju, zmenim si nadpis. Dam prec vsetko co teba nedotknutelneho trapi a kazdy je spokojny. Co ty na to?
Snake
VIP
VIP

Všetko čo sa nachádza na Pc.sk / pretaktovanie.sk vrátane loga či názvu je copyrightované :).
Neodomknem, nielenže tu sa do mňa obúvaš, a háďžeš sem úplne tebou nepochopené argumenty (a hlavne do SS - to s tým vekom ma dostalo úplne), ale si aj porušil pravidlá, takže nič sa odomykať nebude ;)

PS: ja som na smiech, moje argumenty sú na smiech, FEAR je na smiech, všetci sme na smiech, len ty si ok. Čo ty povieš je všetko v poriadku, čo niekto iný, tak je hneď zakomplexovaný alebo "godlike".

.
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa faugusztin »

zwARO, ak sa ti nepaci Snakeove rozhodnute, je to tvoja vec. Vytvoril si tuto temu, pockaj si na reakciu admina. Zbytocne sa tu teraz budes hadat s moderatormi - ak sa admini rozhodnu ze Snake nemal pravdu tak ti tvoju temu odomknu. Zbytocne sa tu teraz hadate ...
zwARO
Používateľ
Používateľ

Porusil som pravidla cim prosim ta? Nemozem ti poslat SS? A co to sem tahas? Zjavne som ti to poslal v SS preto aby si to necital kazdy co si myslim. Takze aby sme boli koser,tu je cela SS lebo to s tym vekom si vybral dost z kontextu.
Tvoje chovanie je ubohe. Naozaj neviem preco to robis. Uz si dosiahol vek ktory by mal byt nejako prejavovany. Naozaj neviem pochopit o co ti ide. Vzhladom na to ze NIC neexistuje => nemusim o to ziadat povolenie kedze nic take nemam. A aj keby to spravim BEZ tvojeho vedomia tak mi nic nemozes a dobre to vies. Samozrejme, ze by som sa spytal na povolenie ak by som sa to rozhodol vytvorit. Dufam, ze si na seba hrdy.
Naozaj nemienim teda riesit tvoje Trademark ktore si zmenil na copyright... a porovnavas nazov pc.sk s CocaCola.

Tak mi povedz DOVOD preco neodomknes TEMU ktora bude upravena podla tvojeho USUDKU.

CO takto zamknut vsetko? Sa cudujem, ze tu toto este je. GOOD JOB
zwARO
Používateľ
Používateľ

to faugusztin : ja uz sa nehadam. Navhrol som riesenie ktore JE PODLA NEHO a ani to nechce...
ale konecnemudry nazor.

a diskutujem [nie hadam] sa s moderatorom [nie moderatormi]
Naposledy upravil/-a zwARO v Št 08. Okt, 2009, 19:22, upravené celkom 1 krát.
Snake
VIP
VIP

http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 16&t=20231" onclick="window.open(this.href);return false;

a aby si to nemal moc ťažké:
• Nevytvarajte viacero tem pre jednu hru, vsetky problemy rieste v jednej teme ohlade hry. Spravajte sa slusne a nenadavajte.
Kapiš?

.
zwARO
Používateľ
Používateľ

Gratulujem. Tvoj prvy argument preco zamknut tu temu. Ale nie az tak spravny. Ja sa nebavim o hre ako ze by som s nou mal problem alebo tak ale bavim sa o zalozeni teamu. Co nepatri do sekcie vseobecne o hre. Takze ta tema cislo 1 je o hre a tema cislo 2 je o teame ktory by mal tu hru hrat. kapiš?
Snake
VIP
VIP

Ja už naozaj nemám slov, ešte aj pravidlá si vykladáš po svojom :D

.
zwARO
Používateľ
Používateľ

Vidis aky som silny na vecer...

Keby tam neni v tom nadpise [pc.sk] tak tu temu nezamknes, to ze si si spomenul na pravidla teraz nic neriesi z naseho problemu. Na ktory som navrhol riesenie ktore by ti malo vvyhovovat...ale
Bikermotyl
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Bikermotyl »

Lock tu, a oprávnený lock i v danej, v tomto threade preberanej téme

to sú mi debatky :rolleyes:

btw, podobné pokusy o tvorbu klanov v rôznych hrách tu už boli, vždy to skončilo lockom, lebo nikdy "akože zakladatelia" nepochopili, že sa to robí trochu inak ako systémom "verejne založím" pod nie vlastnou "značkou", urobím nábor a až potom oznámim, ak vôbec oznámim, majiteľovi "značky"

..potom už nasledujú len tomuto podobné debaty o ničom :rolleyes:

Návrat na "Správy pre Administrátorov"