ako prinutit win7 aby pouzil driver na vistu?

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
badyto

ako prinutit win7 aby pouzil driver na vistu?

Príspevok od používateľa badyto »

Zdravim!
Mam taky problem. Mam 64bit windows 7 professional (z MSDNAA). Mam TV tuner (Pinnacle PCTV Pro) s drivermi na Vistu 64 bit. Tento driver vsak Win 7 nechce zobrat. Vyrobca karty neposkytuje driver na win7 a ked som im pisal na support tak mi povedali ze ani nebude :-(
Ako som postupoval: siel som do device manageru, nasiel kartu, dal som update driver, dal som najprv z CD ktore je ku karte, potom aj z priecinka co som stiahol najnovsie drivre pre vistu 64bit. Ale napisalo mi ze sa nenasiel vhodny ovladac :(
Momentalne slapem teda na 32 bit windows 7 professional, kde som nemusel ziadny driver ani instalovat a windows si automaticky nasiel a stiahol takyto driver.
Preto moja otazka znie: Dalo by sa neako prinutit win7 64bit aby pouzil driver ktory je urceny pre vistu 64bit? Alebo je medzi tymito dvoma OS taky fundamentalny rozdiel ze s tym proste nic nenarobim? Dakujem vopred za akekolvek info.
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Re: ako prinutit win7 aby pouzil driver na vistu?

Príspevok od používateľa Snake »

Nedá, a ja som tiež kvôli tomuto s Pinnacle skončil, sú to ha*zli a bu*eranti (v skratke, dalo by sa pokračovať ale načo?), support nulový, d**ú na inovácie, proste oni nie sú schopní vydať podpísaný ovládač kompatibilný s Vistou x64 (na moju bývalú kartu doteraz). Keď TV Tuner, tak jedine Hauppage. Na Pinnacle serem (a o ich drzom supporte nehovorím - bodaj by skrachovali, šmejdi).

.
badyto

Príspevok od používateľa badyto »

Pripajam sa k tvojmu nazoru... Ja som mal predtym Pinnacle hybrid pro card (pcmcia) do notebooku a bol som rad ze som sa toho zbavil, tiez som vtedy stroskotal na ich supporte. Su to obycajni ha*zli a bu*eranti presne ako pises! Ale ja som tiez sprosty ze som stupil 2x do toho isteho h*vna...
Používateľov profilový obrázok
Tomus
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 09. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Tomus »

pride mi to az moc jednoduche aby to fachalo ale ked som zacinal s w7 beta tak mi tiez nechcelo zobrat jeden vista driver na tablet a toto tomu pomohlo.
properties>compatibility> tam vyber vistu a stlac ok, mozno to pojde

Návrat na "Operačné Systémy"