zdravim Vas
mam nasledovny problem, a zaroven otazku:
v schranke s Odoslanymi spravami mi v popise figuruje jedna neprecitana sprava, ale fyzicky tam ziadnu nemam.
prikladam screen.
poprosil by som o vysvetlenie, resp. napravu, kedze je to trosku neprirodzene a zmatocne.
vdaka za odpovede a riesenie
problem so spravou - neexistujuca 1 sprava
problem so spravou - neexistujuca 1 sprava
He who lies dead but dreaming. He who lies waiting under the waters, ever seeking entrance into the world of the living, so The Ancient Ones may rule the Earth once more.
"Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn."
Re: problem so spravou - neexistujuca 1 sprava
Kedy presne sa problem objavil?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
nechcem zakladat novu temu , ale ja mam podobny problem, avsak ked si dam zobrazit moje prispevky, stale pise v jednej teme ( presnejsie http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 29&t=55652" onclick="window.open(this.href);return false; ) ze su tam nove prispevky, ale nie su.....
myslim, ze hned po prechode fora na phpbb3RP napísal:Kedy presne sa problem objavil?
tu spravu tam mam od dna, ked som sa prihlasil na nove forum
He who lies dead but dreaming. He who lies waiting under the waters, ever seeking entrance into the world of the living, so The Ancient Ones may rule the Earth once more.
O tomto probleme vieme.
Hladame riesenie a az bude v tomto nieco nove, dame vediet.
Ak niekto vie v com je presne problem (pozna riesenie), nech mi napise SS alebo email.
Hladame riesenie a az bude v tomto nieco nove, dame vediet.
Ak niekto vie v com je presne problem (pozna riesenie), nech mi napise SS alebo email.
Toto nesuvisi s danym problemom - mal si zalozit novu temu, miesaju sa nam tu dve nesuvisiace veci.Krutibrko napísal:nechcem zakladat novu temu , ale ja mam podobny problem, avsak ked si dam zobrazit moje prispevky, stale pise v jednej teme ( presnejsie http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 29&t=55652" onclick="window.open(this.href);return false; ) ze su tam nove prispevky, ale nie su.....