Trojan sa stale obnovuje

Všetko o antivírových programoch, firewalloch, víroch, spyware, ostatných aktuálnych hrozbách, názoroch a skúsenostiach, ako sa im vyvarovať...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
DiwaSwina
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00

Trojan sa stale obnovuje

Príspevok od používateľa DiwaSwina »

zdravim,

trojan (teraz nie som pri tom pc neviem nazov) sa sustavne obnovuje, bol reinstalovany system, nainstalovany comodo firewall + avast, preskenovane spybotom aj adawarom, ciste. Par dni a je tam zase. Pripojenie do netu kablom skrz nejaku lan siet. Nejake napady..??

edit: este jedna vec, ktorym sofotom vytiahnem vsetky procesy zo systemu?? mal som ho nejaky cas do zadu ale uz nepamatam nazov..
newmi
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00

Re: Trojan sa stale obnovuje

Príspevok od používateľa newmi »

Trojan sa obnovuje? a neobnovuje ho nahodou uzivatel, ktory sustavne navstevuje stranku s tym trojanom?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
matopd
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 16. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa matopd »

jednoznacne suhlasim, problem medzi stolickou a klavesnicou...
mi*so
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 13. Jan, 2010, 17:54

Príspevok od používateľa mi*so »

Alebo je na DVD,USB ktoré si neformátoval a zapojil aj do novo nainštalovaného PC. :-)

Návrat na "Bezpečnost a zabezpečenie PC"