NAJ VOLBA PRE NOTAS

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
zvoncek9
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 13. Mar, 2008, 14:00

NAJ VOLBA PRE NOTAS

Príspevok od používateľa zvoncek9 »

HI all kedze disponujem notebookom ASUS M51Ta serie :D moc na vyber nemam kedze mam nasledovne problemy co sa tyka napriklad windows 7 mi nedokaze pomocou ovladacov prepinat medzi grafikami kedze ich mam v kompe dve jednu 3200 a druhu 3650 :) nikomu asi nemusim vysvetlovat ze vo vykone teda v hernom vykone je v nich patricne velky rozdiel
dalej XP vyhadzuje koli sata driwrom somariny typu blue screen bohuzial neviem kde by som tie driwre stiahol na moj notas pomohol by mi link
LINUX mal som viac verzii :) a vsetkym to sibalo preistotu mandriva nesla ani nainstalovat :) ubuntu kubuntu viac verzii sibalo nastavovaniu ETH resp ip adries nehovoriac o tom ze baterkka vydrzala 30 min :) na viste vydrzi cca 2 hod :)
dalej by som sa chcel spytat aku vistu stiahnut kedze mam MSDN konto mam siroky vyber len prave by so m potreboval taku ktora nenahadzuje tak mrte procesov nezerie tak CPU pretoze AMD turion X2 ultra su horsie ako ohrievace :D
cize chcel by som vediet naj volbu na
1.) VYDRZ BATERIE
2.) VYKON V HRACH
3.) HLAVNE ABY TO PORIADNE SLAPALO :) a nejak pekne aj vyzeralo
mam aj home premium 64 bit len nevem ako je to s tymito verziami 64 bitovymi ci to nezerie viac vykonu pocitaca alevo vyuzivaju procesor efektivnejsie som z toho troll kazdopadne vam budem vdacny ak sam i niekto ozvete a pomozete mi
Intel core 2 QUAD Q9450 3.040 Ghz ventik Pošahany BOX... zatiaľ Motherboard ASUS P5Q Deluxe grafa GAINWARD 9600 GT 750/1950/999 CORSAIR DDR2 2x2048MB 912MHz TWIN2X C4DHX Tech. HDD Maxtor 250 GB a Hitachi 320 GB Zdroj forton blue storm II 500 Watt napalka LG niQdy si taku nekupujte :)) ASUS 4 EVER
Jeremi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00

Re: NAJ VOLBA PRE NOTAS

Príspevok od používateľa Jeremi »

Neviem co riesis ked ako sam pises ti vsetky funkcie ktore tvoj notebook ma funguju iba vo viste tak asi jedine riesenie je vista. Ked budes stahovat Vistu cez MSDN tak mas jednu ktoru stiahnes Vista ako Vista
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
zvoncek9
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 13. Mar, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa zvoncek9 »

jn len chcel by som vediet ako jet o s tymi 64rmi bitmi ci prave tie niesu setrnejsie ku kompu
Intel core 2 QUAD Q9450 3.040 Ghz ventik Pošahany BOX... zatiaľ Motherboard ASUS P5Q Deluxe grafa GAINWARD 9600 GT 750/1950/999 CORSAIR DDR2 2x2048MB 912MHz TWIN2X C4DHX Tech. HDD Maxtor 250 GB a Hitachi 320 GB Zdroj forton blue storm II 500 Watt napalka LG niQdy si taku nekupujte :)) ASUS 4 EVER
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

ako šetrnejšie? 64 bit ti notebook ani LCD obrazovku nevyleští. Normálne nahoď 64 a hotovo, nie je tam čo riešiť :-)

.

Návrat na "Operačné Systémy"