prd nvidia.
je toho plny net, ale riesenie zatial ziadne. robi to na nvidia, ati, dvojjadrovych aj stvorjadrovych cpu, amd aj intel, skratka je to nahodne. inac by som povedal ze to robi aj tym ludom co pisu ze im to nerobi, len si toho nevsimli.
Nuz, v prvom rade by bolo vhodne vysvetlit co tym seknutim myslite. Ja ziadne seknutie pri otvarani novej aplikacie ani obnoveni z minimalizovaneho stavu nevidim, a to som sa na to sustredil.
Tak si sa mozno sustredil zle "nie kazdy si to vsimne", skratka ked nieco otvoris tak to otvori ako by to hore trochu seklo. A robi to na vsetkom intel amd nvidia ati vsade. Najlepsie asi bude sa opytat Microsoftu na SUPPORT, i ked to nieje nejaka vada asi.
Ale ano, keby nieco seklo tak si to vsimnem. Jednoducho to nie je univerzalny bug ako sa snazis naznacit. Natoc video a ukaz na co myslis, pretoze takto ta asi nikto nepochopi.
Ak myslis toto, tak sa nejedna o ziadne seknutie, ale ide o animaciu a nasledne normalne zobrazenie okna :
Ano to som myslel, ja ze to je bug a to je animacia lol diky aspon uz viem ze je to ok ibaze ked to zatvori okno otvori rychlo ako mne tak to tak divne vyzera preto som myslel ze to je seknutie nejaky bug ale ked to je spomalene ako na tom videu tak to je ok dobre to vyzera
Sak napis snake pohode, ale preto som to povazoval za BUG to trhnutie, lebo to neslo skratka plynulo, je jasne ze to je detail ale nektorym ludom to pripada divne to trhnutie a keby sa dalo tak by to vypli