Warcraft3 TFT DOTA
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: Warcraft3 TFT DOTA
Zwaro, ty mas dutku s vystrahou, preco nechodievas na VT? Uz sa na teba pytali, ze kde si..... Ved pod hravat s nami
ved som ti pisal na icq ze mozeme dnes a neodpisal si tak hravam sam
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Ty nepis na icq , proste sa pripoj na VT a hraj
som pripojeny ale bavime sa o futbale
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Tam sa rozobera vsetko, nie len dota
**** drat, konecne mi ide net nejako na urovni. bol som s adminom dnes....tak mozem hrat na urovni nie v lag party zajtra ma mas na vtcku
new hero http://www.playdota.com/forums/blogs/icefrog/" onclick="window.open(this.href);return false;
nightcrawler? take nieco je v heroes of newerth nie? kazdopadne to vyzera zaujimavo
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Valistar akeho ghosta pouzivas? Chcel by som takeho kde nemusim robit druhy acc a lahko ovladatelneho (ako wc3 banlist trebars).
Spoiler: ukázať
ja pouzivam Ghost++ ale ten nesplna ani jednu z tvojich podmienok
skus Ghost One, ten je myslim jednoduchsi a lepsi, acc vsak budes musiet registrovat pokial viem...
skus Ghost One, ten je myslim jednoduchsi a lepsi, acc vsak budes musiet registrovat pokial viem...
- k0rben
- Používateľ
Chcel by som nieco kde je klasika ping, from, dr, synclimit, odist z hry bez toho aby bola hra zrusena, teda to co kazdy ghost ma, potom moznost kickovat a "po tom ako sa hrac napoji do hry nech mu ukaze tabulku (vyzera ako cakanie na lagerov) s tym kto este nacitava mapu."
Treba tam nieco este extra nastavovat?
Treba tam nieco este extra nastavovat?
no tak na to ti staci Ghost++
len ho spravne nakofigurovat moze zabrat cca hodinku
ked vies anglicky tak si s tym poradis
len ho spravne nakofigurovat moze zabrat cca hodinku
ked vies anglicky tak si s tym poradis
- k0rben
- Používateľ
Dik akurat toto som nasiel http://www.dota.sk/index.php?mode=viewarticle&id=451" onclick="window.open(this.href);return false;
Teda ak si vytvoris to "konto pre ghosta" a nazves ho "abcdef" tak ti v hre bude pisat po zadani napr.
hrac1: !ping
abcdef : hrac xy 52ms, hrac yz 102ms, atd.
alebo to konto je spambot ktory sa napoji na daky kanal?
Teda ak si vytvoris to "konto pre ghosta" a nazves ho "abcdef" tak ti v hre bude pisat po zadani napr.
hrac1: !ping
abcdef : hrac xy 52ms, hrac yz 102ms, atd.
alebo to konto je spambot ktory sa napoji na daky kanal?
nazvat bota mozes hocijak, v game lobby moze vystupovat pod akym menom chces - to sa nastavi v configu
meno bota budes poznat len ty, treba ti ho pretoze napriklad jemu whispujes .priv meno_hry na zalozenie novej privatky
ked si v game lobby alebo v hre tak prikazy pouzivas priamo (treba ti spoofcheck)
spam bot v kanali je ina vec, toho nemam porieseneho - to skor asi cez ten Ghost ONe by som riesil
to je ina vec
meno bota budes poznat len ty, treba ti ho pretoze napriklad jemu whispujes .priv meno_hry na zalozenie novej privatky
ked si v game lobby alebo v hre tak prikazy pouzivas priamo (treba ti spoofcheck)
spam bot v kanali je ina vec, toho nemam porieseneho - to skor asi cez ten Ghost ONe by som riesil
to je ina vec
funguje aj na garene?