GASPi napísal:@Dartman:
- nieco medzi diablom a BG? - si robis srandu, nie? Myslim, ze ovela blizsie to ma k BG, mas vela postrannych uloh a mozes medzi mestami hocikedy cestovat.
preto som dal priklad diablo pretoze diablo je linearne a DA s polovice tiez, to ze je tam par bezvyznamnich questov je len pre pocit zijuceho sveta ktory sa tak len tvari a dva velke questy su za love.
asi si hral baldur ked reagujes na moj koment, ale nemam ten pocit ze dokladne.
GASPi napísal:tabule s questami - napad viac menej zo Zaklinaca, a nemyslim, ze je to na skodu. Mas ich dost aj od NPC.
od npc ich je malo a ked su stoja za hovno, vacsina postranych questov, prid na miesto na mape, pozabijaj vsetko a dovi.
preto prirovnanie k diablu
GASPi napísal:- nemoznost objavovania krajiny - to by mohlo byt zaujimave, tym padom by si ale nenaberal tak rychlo expy, kedze svet by bol rozlahlejsi a plny potvor. No nieco medzi DA a Morrowindom/Oblivionom/Gothicom v ramci krajiny by bol zaujimavy pocin
ked chces naberat xp tak pojdem tam kde ich naberem nie, stacilo keby bol system s balduru kde si musel realne naprv cestovat, respektive prejst mapu aby mohol loudnut dalsiu mapu, takto je v hre fakt len par scenerii alebo ked chcete lokacii
hral si ten Baldur? inak by si vedel ze xp prave nazbieras hlavne travelingom a objavovanim dangeonou
GASPi napísal:- taborisko - Podla mna velmi dobry napad - mozes si spokecat s druzinou, vybavit ich a popredavat zbytocnosti. A postavy sa tam objavia len v pripade, ze ich prijmes do svojej druziny. (s tou krcmou som to akosi nepochopil)
tabor je fajn ale je blbost ze sa NPC ktore nezoberes do druziny sa nasledne objavy v tabore, co je na tom nepochopitelne.
v krcme som nepribral tu cervenovlasku a nasledne bola v tabore, kapisto
GASPi napísal:- grafika postav - na velmi slusnej urovni, najma mimika tvare. Obcas sa objavia velmi podobne, to pripustam
obcas? pokial to nie je hratelne NPC alebo dolezita postava vsetky su rovnake len s par zmenami
GASPi napísal:nelogicke pribehove situacie vdaka tvorbe postavy - ??? netusim, co tym myslis
napriklad na zaciatku hry v hrade, spravis si postavu ktora vyzera ako 50tnik a si starsi ako starsi brat a otec? za slachtica
nedotiahnute... a to je len jeden priklad mozem ich dat viac
GASPi napísal:ohranicenie map neviditelnou stenou - vid nemoznost objavovania krajiny
normalny dizajner si da pracu s tym aby tam bola voda, mur, skala cokolvek ale tu daju neviditelnu stenu
GASPi napísal:slaba kvalita textur - obcas sa objavia, ale vobec to nerusi, ci prekaza ...resp castokrat si to clovek ani nevsimne
subjektivny nazor, fakt je ze su nekvalitne, zhora je to fuk ale v 3d je to ako vystrihovacka
GASPi napísal:nemozno sa vyhnut osudu sedeho strazca - to by bolo divne, kedze hlavny dej sa okolo strazcov toci
ked si si nevsimol tak odpovedami v komunikacii v hrade a v ostagare pred ritualom je moznost nesuhlasit zo stupom do sluzieb sedych strazcov, mozes sa snazit ako blbec a dostanes trapne odpovede,hra sa tvari ze je linerana
GASPi napísal: - 4 postavy na druzinu je malo - ani by som nepovedal. Ak by si mal velku druzinu, tak by mozno prechadzanie boli velmi lahke. Takto si musis pekne rozmysliet koho si vybrat a spravne poskladat druzinu
4 je malo na druzinu, keby bola moznost 6 tak by samozrejme aj upravili narocnost. Proste je to malo a neviem pochopit preco sa tak rozhodli, keby okopcili Baldur na 90 percent bola by to lepsia hra, ked nieco funguje skvele preco to degradovat
GASPi napísal:ze to nie je forgotten realms - myslim, ze svet DA je pekne opisany, je to nieco nove, na com sa da pracovat a vymyslat
a na forgottene sa neda pracovat asi si nevidel mapu forgotten realms ze, skor bol problem s licenciou predpokladam
GASPi napísal:- slaby bestiar - to este neviem plne posudit, kedze som komplet hru nepresiel
manual ?
GASPi napísal:- - s plusmi suhlasim
necudujem sa ked si s tej hry napichany a nevies posudit nedostatky
mimochodom kradnutie je dost trapne, nepodari sa ti kradez a postava ktoru si okradal sa necha okradat nadalej