Na tomto mode pracujem uz dlhsiu dobu a teraz som sa konecne dostal k tomu odfotit moju doterajsiu pracu (nevlastnim totiz digital). O chladenie sa bude starat homemade vodnik (jeho prvou verziou som zabral uz dost vela casu a nakoniec nebolo co sa tyka chladenia moc dobre). Ako zaklad na mod som pouzil skrinku Eurocase MDL5412A a cim dalej tym viac som presvedceny, ze som si vybral velmi zle

Momentalne vyrabam medeny radiator na vodnika a do konca roka mi ma dojst cerpadlo Eheim 1046 a dalsi material (zelene uv plexi...).
Co sa tyka dizajnu skrinky tak bude to farebna kombinacia strieborno-bielej so zelenymi dolnkami. Skrinka by mala obsahovat dokopy 3 120mm vetraky. Jeden v zdroji, druhy na radiatore v spodnej casti skrinky a jeden pod 5,25" poziciami kde bude chladit odvybrovany disk.
Toto je asi tak 20% z celkovej roboty na mode takze ma caka este vela prace. Bohuzial sa k tomu dostanem az po novom roku kedy dufam bude aj digital a bude aj pravidelny work log s postupom prace. Takze nasledujuce fotky berte ako hrube upravi ktore nemusia hned vyzerat nejak skvele. Niektore veci som v zhone zabudol pofotit takze tie popisem nabuduce.

Celna maska ma za sebov zatial len par uprav. Cielom bude dostat cely povrch do jednoliateho radiusu podla zaslepok. Potom mam pripravenych par vychytavok...

Detail na odstrihnute 3,5" pozicie (nepotreboval som ich disketovka nebude a disk bude len jeden, vid. dalej). Pripajkoval som tam plech s dierou na 120mm vetrak ktory sa bude starat o chladenie disku umiestenenho v poslednej 5,25" pozicii. Disk bude pripevneny pomocou Cooltek HDD silencer

Krasne velke okno - nemam co skryvat

Na opacnej bocnici je diera na plexi v nom bude vygravyrovane logo PROTOTYPE. (to uz je vygravirovane len som to neodfotil) mozno to spravim este raz no do zeleneho plexi.

Momentalne si moje pc hovie na stoliku nakolko nemam inu case

Tak a zdroj. Na nom bolo uz dost prace. Je komplet prelesteny a strieknuty lesklym lakom (pravdupovediac bez laku to bolo lesklejsie, ale musim to povrchovo osetrit). Navrch zdroja je podsvietene plexi (umiestenen pod pcb zdroja) to mi dalo dost vela roboty, musel som prekopat uzemnenie zdroja a neverili by ste ako je to v tych zdrojoch vsetko natesno. Btw. zdroj to je Fortron 400W, vymenil som vetrak no nie je to este dostatocne tiche tak tam dam Glacialtech Silent Blade 120 vetrak. Na vrchnej casti je kryt doskrabany lebo som musel este dost hrubo narabat s konstrukciou takze ta cast bude este raz lestena. Par veci z plexi este na zdroji pribudne. No a jasne ako ceresnicka je zelene UV flexo na kabloch (samozrejme kazdy kabel v pc bude vo flexe).
Zatial tolko predstavil som vam na com vlastne pracujem, mozno sa to niekomu bude pacit a bude cakat na dalsie smerovanie celeho projektu.