Cracknutu hru si do steam-u len tak nepridas, vyzaduje to totiz aktivaciu na zaklade cisiel, co nie je samozrejme vsetko. Snake pouzival si uz steam niekedy? Ja som ho mal cca 2 roky a musim uznat, ze vymyslene to maju naozaj dobre. Len ta spolupraca s IW im moc nevysla, ako aj ceny pre EU, co bol aj dovod, preco som svoj ucet nelegalne predal.Snake napísal:A čo keď je to distribučná platforma? Stále si radšej vyberiem retail bez nejakých nutných aktivácii a núteného "online" systémufaugusztin napísal:1) je to distribucna platforma, tj automaticke updaty atd - to je jasne, tu nie je ziadny problemA načo je potom VAC ak niekoho aj po čase zabanuje? keď si stačí spraviť nový steam account, pridať si doňho cracknutý MP a ide sa ďalej? Aký má potom VAC význam? Keď prevádzkovateľ serveru nemá možnosť kontrolovať priebeh hry? TO je teda úžadný systém ak cheatera na serveri nechá...faugusztin napísal:2) VAC proti cheatom - tu si je nutne uvedomit, ze VAC nerobi okamzity kickban, ani to nie je jeho uloha ! VAC dava ban po urcitom obdobi, a tym stazuje aj pracu programatorom pripadnych cheatov - nevedia totiz, ci ich VAC zachytil alebo nie.
//odmazana debata medzi mnou a Snakeom o STEAM-e.faugusztin