Internet od Slovanetu? Vydieranie a podvod!

Všetko o reklamáciách a skúsenostiach s predajcami ...
Používateľov profilový obrázok
Ondro1
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 29. Mar, 2008, 14:00

Internet od Slovanetu? Vydieranie a podvod!

Príspevok od používateľa Ondro1 »

Možno poznáte reklamy na Slovanet, že najlacnejší internet a podobné pakoviny. Ale, chcem vás upozorniť, nenaleťte! Síce ponúkajú "neobmedzený" internet, ale neobmedzený len, pokiaľ neprekročíte nejakú hranicu dát, napr. 25GB. V tom prípade sa rýchly neobmedzený internet prestáva byť rýchlym a neobmedzeným. Rýchlosť vám totiž bude obmedzená na 10kB/s. Je to podľa tzv "Zásad férového používania služby", kde argumentujú, že je to preto, aby "čo najviac klientov získalo za svoje peniaze čo najvyššiu kvalitu. Keďže všetci užívatelia rovnakej služby platia za ňu rovnaký poplatok, je nevyhnutná ich ochrana pred nadmerným využívaním služby inými užívateľmi, ktorí by intenzívnym až nepretržitým sťahovaním veľkého množstva dát obmedzovali ostatných napríklad spomalením pripojenia ostatných..." bla, bla, bla. Dôvody sa zdajú byť pochopiteľné, ale keď si niečo zaplatím, tak očakávam internet naozaj neobmedzený a druhá vec je, že ak má firma problémy so spomaľovaní ostatných užívateľov pri sťahovaní, tak si ich má riešiť ináč. A pokiaľ myslíte, že vám to niekto pri zriaďovaní povie, tak sa mýlite. Ak chcete aj po 25GB mať internet v plnej rýchlosti, musíte platiť. A to 7€ za 1GB! Teda toto opatrenie je čisté zdieranie a klamanie zákazníkov. Naviac ani nehovorím o problémovom oznámení odstúpenia od zmluvy x mesiacov pred skončením. Preto vás prosím, kto chcete sťahovať, nenaleťte, neobjednávajte si slovanet, len vás okradnú a oklamú, radšej si priplaťte za Orange alebo T-Com.
We'll bang, ok?
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Re: Internet od Slovanetu? Vydieranie a podvod!

Príspevok od používateľa Toman »

Ano, klasika.....

- slovanet je znami tim ze samovolne od seba zavaza FUP cez vseobecne podmienky ktore raz za cas zverejni na webe(v zmluve nebyva o FUP nieje ani slovo)
- dalej si daj pozor pri ukoncovani zmluvy, treba poslat vypoved aspon 2 mesiace dopredu inak sa ti zmluva AUTOMATICKY PREDZI O 2ROKY a ty za mozes ROZTRHAT....(na marne kusocky)

T. :wallbash:
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Matusak
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 29. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Matusak »

ja sice s nimi nemam ziadnu skusenost, ale pokail v zmluve ktoru mas podpisanu nieje zmienka o FUP tak nemaju pravo ti nejake FUP zaviest nie ? a to ze to zverejnia na ich webe nic neznamena, pretoze ty niesi povinny si citat ich web... dalsia vec je ze ti to mali oznamit minimalne pisomne.... skus sa popytat niekoho ci sa to neda nejako napadnut ked v zmluve nemas ziadnu zmienku o tom...
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
Ondro1
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 29. Mar, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Ondro1 »

Nemám za potreby mať s nimi problémy, radšej vyčkám ešte tie dva týždne, než mi internet pôjde naplno a už mi ostáva iba rok od ukončenia viazanosti(vlastne tak, že našťastie som si dal viazanosť len na rok) a je hlavné, že to, čo som chcel stiahnuť som stiahol predošlý mesiac(súbor okolo 60GB), iba chcem upozorniť ostatných, aby si dávali pozor na Slovanet a ich praktiky. ;) Nech nenaletia aj ostatní.
Naposledy upravil/-a Ondro1 v St 11. Nov, 2009, 12:37, upravené celkom 1 krát.
We'll bang, ok?
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa zachary »

ľutujem všetkých slovanet-istov .. čo počúvam od známych a aj tu na fóre, je to snáď jeden z najhorších providerov čo sa týka prístupu k zákazníkovi
PC:
Spoiler: ukázať
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell S2721DGFA | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Toman »

Matu3s napísal:ja sice s nimi nemam ziadnu skusenost, ale pokail v zmluve ktoru mas podpisanu nieje zmienka o FUP tak nemaju pravo ti nejake FUP zaviest nie ? a to ze to zverejnia na ich webe nic neznamena, pretoze ty niesi povinny si citat ich web... dalsia vec je ze ti to mali oznamit minimalne pisomne.... skus sa popytat niekoho ci sa to neda nejako napadnut ked v zmluve nemas ziadnu zmienku o tom...

- ja s nimi skusenosti mam... (a pozitivne teda niesu)
- v zmluve je napisane ze akceptujes vseobecne podmienky = ze si ich ty sam niekze nasiel, ze si ich precital a ze im rozumies...
- a zarovej oni mozu hocikedy zmenit, = dopisat si do donich co ich len napadne
- maju to pravne velmi dobre osetrene, (z minulosti je popisanich vela staznosti ktore nikam neviedli)
- nic a nikto s nimi nepohne (dusevne si vsak mozete ulavit hodenim kamena)

T. :-)
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Attilka
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 21. Sep, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa Attilka »

WiMAX na druhu :hysterical:
Uz ledva cakam 28.2.2010 :cool:
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48

Príspevok od používateľa icefire »

Attilka napísal:WiMAX na druhu :hysterical:
Nebodaj chytili aj teba? Kamarata som minule varoval, nech im zbehne dat vypoved, nakolko to ale nestihol kvoli cestovaniu, predlzili mu to o 2 roky - vazne som ho chudaka lutoval.

i5-12600K + Noctua NH-D14 + 2x Noctua @ MSI PRO Z690-A DDR4 - WD SN550 1TB @ Win10 PRO + WD RED 3TB - ASUS TUF 3070 OC 8GB + Alienware 3418DW G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM850x (2021) - Fractal Define R2 + 3x Noctua - Logitech G502 + Glorious PC Gaming Race Stealth Extended + Ducky One SF - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox Series X Wireless Controller & Wireless Receiver - Philips 55PUS730412
Attilka
Používateľ
Používateľ

Mna kolega prehovoril na tu infekciu,ale neboj uz pred tyzdnom som im podal vypoved,aj odpoved dosla,ze si mozem vybrat z ich aktualnej ponuky,odpisal som Dakujem,nas datum je 28.2.2010.no veru nato este nedosla tak rychlo odpoved,to je sranda s nimi :hysterical:
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Hadam ti nemusim povedat, ze si to mal poslat doporucene, ze?

i5-12600K + Noctua NH-D14 + 2x Noctua @ MSI PRO Z690-A DDR4 - WD SN550 1TB @ Win10 PRO + WD RED 3TB - ASUS TUF 3070 OC 8GB + Alienware 3418DW G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM850x (2021) - Fractal Define R2 + 3x Noctua - Logitech G502 + Glorious PC Gaming Race Stealth Extended + Ducky One SF - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox Series X Wireless Controller & Wireless Receiver - Philips 55PUS730412
Attilka
Používateľ
Používateľ

este mam vyse troch mesiacov,ak sa nemylim,a tou postou to nemusim,staci podat v servisnom centre u nas v meste,aj s ich podpisom o prevzati,zevraj,ale istota je gulomet,zabezpecim sa ako sa len da,cert nikdy nespi !!!
bol som u toho montera,co mi to montoval,zevraj sa mi vrati zabezpeka a oni si odinstaluju to ich uzasne zariadenie,alebo kyho certa to maju u mna na streche,ja som to ani nevidel poriadne za tie dva roky.
P.S.: Uradne listiny vzdy doporucene !!!!!
Jofo
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Jofo »

Ano, aj ja mam skusenost so Slovanetom. "pozitivnu" :hysterical:

http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... &sk=t&sd=a" onclick="window.open(this.href);return false;

Dokial nebolo FUP, bolo to super... ale potom peklo
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Ako sa u nas vravi:
Slow-a-net :hysterical:

lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

Príspevok od používateľa lezgy »

Attilka napísal:WiMAX na druhu :hysterical:
no s tym wimaxom som si tiez svoje uzil ale v podstate som dostal to co som si aj zaplatil
ianc ten slovanet to je kapitola sama o sebe

pametam si na navsteve u kolegu technik slovanetu pyta ci nahodou nemam v kufre krimpovacku....
:?:
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s
landrower
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45

Príspevok od používateľa landrower »

hm tak ja mam slovanet, mam linku 10Mb/s down a 4Mb/s up a neboli s tym ziadne problemy //teda s pripojenim, inak sa mi 2x po sebe stalo ze neposlali fakturu a odpojili ma :wallbash: lenze vzdy po tom ma znovu pripojili a zvysili mi rychlost :) //
aj ked, ja to mam odkedy to bol este micronet, mozno aj to nieco bude znamenat, potom sa zjednotili so slovanetom....
a inak, za mesiac som prave dal takych 70GB dat a stale mam nemenenu up a down rychlost :cool:
takze tie prusry asi budu len s tym neobmedzenym.
akurat som kukal ich cennik, linka 20/2 Mb/s D/U za 15€ mesacne bez viazanosti (tj mozes to odhlasit kedy chces) vyzera celkom rozumne.
Steam: michalsveto
CPU Intel Core i5 4670K + CM Seidon 120XL +2x Corsair Quiet SP120
MB MSI Z87M-G43
RAM Corsair XMS3 2x4GB DDR3
VGA Gigabyte N660OC-2GD GTX660 + Accelero Mono Plus
HDDs Crucial MX200 250GB 7mm, Seagate Brracuda ST1000DM003 1TB
CASE Bitfenix Prodigy M
PSU Single sleeved Corsair HX650 + Corsair AF120 LED blue Fan
External HDDs Samsung 750GB + Fantec fanbox FB-35US2 black, Seagate Expansion Desktop 2TB
FANs Corsair AF120 Blue LED
RPM regulation Scythe Kaze Master PRO 5,25" panel
Peripheral
Display 2x Philips 24M1N3200ZA Gaming 24" (IPS)
Audio Behringer MS16
Keyboard Asus TUF Gaming K1
Mouse Asus TUF Gaming M4
Notebook Lenovo IdeaPad B5400 (i3 4000M @2.4GHz, HD graphics 4600, 8GB RAM, 15.6")

Návrat na "Reklamácie a paragrafy"