crux2005 napísal:možem len konštatovať a nadávať, že mi ViewSonic ešte pred 3 (?) alebo 4 rokmi nechceli vyreklamovať a bolo na ňom jasne vidieť v pravom rohu, 2 čierne pixely - typ 2
pre info: bolo to v itskhs, Nitra
@Snake: pekne napísané
Sa ani necudujem, tam ked som naposledy nieco chcel objednat a pytal sa na cenu, tak mi povedali citujem:
Vsak ne, cena z Ageeemu plus par percent, ne ? Tusim paat, neviem presne
Poslal som ho do istej casti tela a odisiel nic slusne ma zial nenapadlo.
Na mojom SAMSUNGu 223BW, ktorý som kupoval v BGS (10/2007) sa mi pred pár dňami obavila škvrna, ktorá nešla dole žiadnou handričkou. Až keď som sa na ňu pozrel zbližšia, uvedomil som si, že to budú asi vadné pixle.
Je ich tam 3-4-5? Neviem, nevyznám sa. Sú približne v strede monitora. Je to na reklamáciu?
Rano zapnem NTB a vidim svetku skvrnu - kruzok s obzvlast jasnim svietenim - elipsa cca 6x12 pixelou, displej ma LED podsvietenie v skvrne su sobrazene farby, len su ties jasnejsie.
je to reklamovatelne????
- na tej fotke sice ajtak nic poriadne nevidno ale lepsiu mobilom nespravim
jena sa o HP LED 12" 1280*800
- objavil som dalsi problem
- vecer so si chcel pozret serial a v tmavich castiach som videlMODREflaky!!!!
- konkretne 5 elips tak 10x15 pixelou.... proste zopar miest kde cierna ma modry podton,... za denneho svetla to zle vydno, po tme je to dost badatelne,,,,,
T.
//To Scarinko: sa nesmej, lebo to prinesiem k tebe na zarucnu opravu!!!!!
Radsej ale zavolaj priamo na linku HP, nadiktuj serial, ked sa ta spytaju na povod notebooku, povedz neochvejne Slovensko a dufaj, ze ti povie, ze v poriadku, dame vam kontakt na technika.
Cez tu firmu to neries, pokial spada to garranty, mala by byt minimalne 3 roky.
- krajinu som zadal slovensko, a vyhodilo mi to este 2.5 roka zaruky
- doklad o kupe mam, nebol vystaveny na firmu
- tak v utorok sa zideme v servise pri primacom okienku....
- A NIEZE TO BUDE TRVAT 186 dni ako tie rakpraky......
Serial Number xxxxxxxxxxxxxxxxx
Product Number GR880ES
Product Description C2710pUU7600G2N60GBNN51Te ALL
Date of Warranty Check 26 Nov 2009
Warranty Type Base Warranty
Wty: HP HW Maintenance Offsite Support
Status Active
Start Date xx 2009
End Date xx 2012
Service Level Std Office Hrs Std Office Days , Std Office Hrs Std Office Days , Global Coverage , Standard Material Handling , Standard Parts Logistics , Customer delivers to RepairCtr , No Usage Limitation , Customer Pickup at RepairCtr , 5 Business Days Turn-Around
Deliverables Hardware Problem Diagnosis
Offsite Support & Materials