s tym modemmom mam skusenosti
nepamatam sa uz ako moc je tam co blokovane, ale kedze si spravil screeeny, tak si sa asi dostal prihlasil do nejakeho Access Level (level 3 ma najvacsi pristup)
takze, ano signal mas blby, hodnota 6.4 ja na hranici unosnosti (cim blizsie k 0 tym lepsie (hoc aj minusove hodnoty))
takze co som zazil
UPC chello a este ten stary modem arris
caste vypadky
X krat sa volal technik a nic nevyriesil, X krat to premeral a v danom momente to samozrejme fungovalo
* zmenil sa modem za tento Scientific Atlanta (by Cisco) /gratis k novemu programu/
* zmenila sa kabelaz v celom byte /gratis ako reklamacia/
hodnota signalu bola v tom case 0.0 (+/- 0,2) ale stale tam boli vypadky
neskor prestala ist TV nelen v byte ale v celom bloku, tym co mali UPC (digital tma, analog zrno ja svina)
pekne som ich spi*oval v maili na 2 strany a v pondelok nabehol technik a zistil ze bol pokazeny predzosilovac signalu pri vstupe do bloku (ta ho vymenil dpc po stvrt roku staznosti, kua
) odvtedy ziaden vypadok uz cca 3 mesiace
proste kym som nenapisal mail tak technik mi skoro ze nevynadal ze jaky som kkt ze sa stazujem na kktiny (chapem, ked prisiel vsetko islo, prisiel cca 8krat a vzdy to islo)
po tom maily so screenshotmi, odovodnenim (daco o sietach viem, CISCO CCNA) a "vyhrazkach" prechodu ku konkurencii sa este aj teta z bratislavy asi 3x pytala ci som spokojny a ci ide vsetko (a technik co menil ten repeater sa pytal co som im napisal, lebo ze ho podzubali dost vraj
)
porob screeny zo vtedy ked to vypadne
ake diody vtedy svietia? resp blikaju (u mna bol iba power on a blikala hned ta druha)
pripadne sa pytaj, nemam to na tomto stroji, ale obcas tam zajdem
...