Pokial viem tak cely sa asi zohnat neda . To je tak ale u vsetkych znaciek predpokladam. Na ceskych strankach Epoxu by mal byt len strucny preklad kde su vpodstate zarucne podmienky a podobne somariny. Nejake nastavenia v biose necakaj.
Diki za ochotu pomoct,urcite vyuzijem.
Ja so chcel hlavne prelozene casti okolo nastavenia biosu.
Som zaciatocnik,tak by mi to urcite pomohlo.
Napr. Co treba menit v biose ked budem mat Audigy 2.
Zatial diki.
ak xces puzit inu zvukovu kartu (jedno ci Audigy 2), tak by si mal vypnut tu na doske a to takto: v BIOSE daj Integrated Peripherals>Onboard Devicea pri polozke "AC97 Audio" prehod hodnotu "Auto" na "Disabled" (pomocou PageUp alebo PageDown), That's all
a ani ju dokonca nemusis vypinat, mozes ju mat a dokonca aj obe vyuzivat sucasne
Ak chces standartne vyuzivat tu Audigy, tak v systeme (start/ovladaci panel/zvuk.../zmenit nastavenia repro./ hore zalozka Audio a tam si navolis ktoru chces pouzivat.
zlozite?
Nazdar chlapi,je tu niekto z vas kto ma tu dosku,lebo ju teraz instalujeme a keby som potreboval pomoc,najde sa niekto?
Mozte napisat tel.cislo keby som potreboval tak zavolal.Zatial diki.
V poradi to zapojis takto: 1:UCC+ 2:DATA- 3:DATA+ 4:GND-zem . Druhy kanal zapojis tak isto ako prvy. Su oznacene len cislovkou prvy kanal je vacsinou 0 druhy kanal 1.