Ahoj, mám takýto problém:
Internet mám ADSL , router Vigor 2700 bez wifi. Na routri mám káblom pripojený stolový pc a notebook (povedzme č.1).
Mám ešte jeden book (č.2), ale chcemho pripojiť cez wifinu.... Je možné routovať z notebooku č.1 internet ďalej cez jeho vstavanú wifi kartu a notebookom č.2 tento signál prijímať a používať na ňom net ?
Ako pls ? Díky za odpovede.
Jo, ešte operačné systémy:
NTB č.1 - win vista
NTB č.2 - win 7
thx
ako routovat net z notebooku
ako routovat net z notebooku
CPU:AMD Phenom II X3 720 Black Edition 2.8 GHz @ 3.5 GHz 1.300 V,Cooler:EKL Alpenföhn Brocken,MB:ASUS M3A79-T Deluxe,RAM:4x2GB 800MHz A-DATA Vitesta Extreme Edition,VGA:MSI R9 279 2GB, HDD:WD3200AAKS + WD800AAJS, Kingston HyperX FURY SSD 120GB PSU:Enermax PRO82+ 525W,Monitor:SAMSUNG T220
Re: ako routovat net z notebooku
vytvorit domacu siet na tom booku kde je net, povolit zdielanie netu na tom booku, pripojit sa s tym druhym a malo by to ist
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- amater
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 20. Jún, 2005, 20:00
postupoval som podla navodu a setko ide ako po masle mozem surfovat na internete ale mam mensi problem po odhlaseni a nasledne po pripojeni us mam v sieti len pristup do siete a nemozem sa pripojit na internet neviete niekto ako by sa to dalo nastavit aby som po odpojeni a nasledno pripojeni mohol pouzivat internet ??? na oboch notbookoch je Vista Za odpoved us vopred dakujem
Intel P4 3,0Ghz@3,675Ghz,Abit IC7-G(i875p),Gfx MSI FX 5900XT 390/700@450/920,Pqi 2*512Mb 400Mhz CL2,5//// §§§§ AMD duron 1,3;Asus seria X A7v8x_x;Ati R 9650 èip Asus 256Mb 400Mhz
ak pouzivas produkt od eset-u tak musis zakazat kontrolovanie siete alebo v pokrocilich nastaveniach povolit tu komunikaciu. sral som sa s tym pol dna pokial som dosiel na to ze nod to blokoval parchant.
vsetko mi je jedno
Ja mám podobný prob. Mám od orangeu bezdrôtový internet. Ten ide do notebooku (1), a odtiaľ zdieľam internet do PC (2). Mal som na oboch OS WIN XP, zdieľanie šlo bezproblémovo, ale kôli pribúdajúcej RAM na (2) som bol donútený si zakúpiť výstrelok módy WIN 7. tu je problém, nastavil som zdieľanie na XP (1) a na seven (2) dorobil sieť, tak že fachala, filesharing ide skvelo lepšie ako s 2x XP, ale internetsharing (ICS) akosi zaostáva, ide mi na PC (2) spustiť iba tak google.sk mozzila.com, a ICQ. (Ostatné som nejak neskúšal) Ale také zložitejšie stránky ako facebook alebo pravda, pokec nejdú. Kde môže byť chyba?
NOTE: Firewally vypnuté na oboch PC a pre istotu aj avira antivir...
NOTE: Firewally vypnuté na oboch PC a pre istotu aj avira antivir...
"A computer is a stupid machine with the ability to do incredibly smart things, while computer programmers are smart people with the ability to do incredibly stupid things." Bill Bryson