PC hra roku 2009 (single player)
Re: PC hra roku 2009 (single player)
Tak dal som Modern Warfare 2. No a veľmi by som si chcel zahrať aj Tropico 3.
Spoiler: ukázať
no ked tam mohlo byt NHL 2010, ktore ani nevyde, tak tam moze byt aj FIFA 2010, za ktoru by som okamzite hlasoval
We salute the rank, not the man!
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ked sa uz rozosielali spravy celemu forun formou SS, bolo by minimalne z formalneho hladiska vhodne doplnit abecedne poradie a spravne kapitalky
mne tu chyba Drakensang: The Dark Eye, ale to asi vela ludi nehralo
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
skoda, ze mozem dat iba 1 hlas su tam 3 moje najoblubenejsie hry vobec ... Tropico, Need For Speed a Dragon Age. Ale chyba mi tam Colin McRae Rally
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
-beriem na vedomie vsetky pripomieky..onedlho doplnim..inak abecedne sa to uz zoradovat nebude,lebo sa tym zmaze databaza...
-inak sorry za spam rano..nevedel som ze to niektory beru tak vazne
-inak sorry za spam rano..nevedel som ze to niektory beru tak vazne
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00
no uvazoval som medzi 2 hrami: call of duty a dragon age, ale vzhladom, na to to, ze multiplayer sa da prejst za smiernych 6 hodin na regular, je u mna vitaz jasny - Dragon Age
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Sep, 2009, 18:36
presne tak .. chyba dirt 2
vsak este nevysiel a uz to chces vyhlasit za hru roku?
ked bude tak sa doplni
ked bude tak sa doplni
no z tohto roku som toho moc nehral. mw2 sa dalo celkom ale nuda,re5 malo totalne dementne ovladanie tak som to hral asi len hodinu,takze tretia hra 2009 ktoru som hral je f.e.a.r. 2 a tomu davam aj hlas.
kazdopadne mi dost tohtorocnych hier sekalo takze zahram ked upgradnem.ztych co vysli sa chystam este na borderlands, rf guerilla, dargon age, ofp dragon rising (toto tam chyba inac)
kazdopadne mi dost tohtorocnych hier sekalo takze zahram ked upgradnem.ztych co vysli sa chystam este na borderlands, rf guerilla, dargon age, ofp dragon rising (toto tam chyba inac)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Tak a teraz na to uz fakt prdim..predtym ked som nieco doplnil tak hlasy zostali...teraz zmizli,nic som nemazal,len som doplnil nove ..sorry..doplnim tam este Dirt2 a Stalkera a dost
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
tak tak. ostatne hry sa na RE5 tento rok len nemo divali...bohuzial a pritom vysli aj nejake A-ckove tituly ale svojou lahkovaznostou a dodrbanim pre uzivatelov ich zabili. RE5 si isiel svojou cestou par zmien a bolo. v jednoduchosti a primitivite je krasa. a bavil som sa naramne az tak....
...ze:
nice to v tom triku si to aj drtil predpokladám
...ze:
nice to v tom triku si to aj drtil predpokladám
kaslat aj na takuto anketu, mas to zle premyslene. Nech si kazdy napise svoju naj singleplayer hru ktora vysla tento rok, ty si to priebezne davaj do tabulky a potom vyflusni vysledky ked uz tak velmi chces takuto anketu.
Jo a nemam rad spam najme ked ide o takuto nedomyslenu anketu.
Jo a nemam rad spam najme ked ide o takuto nedomyslenu anketu.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
mozem ti dat screen z tej co si znova resetol ze doplnis hlasy odtialr.b.class napísal:Tak a teraz na to uz fakt prdim..predtym ked som nieco doplnil tak hlasy zostali...teraz zmizli,nic som nemazal,len som doplnil nove ..sorry..doplnim tam este Dirt2 a Stalkera a dost