Od nova ako som kupil dosku som nic nerobil s biosom.. a teraz som tak rozmyslal ze ci by nebolo ho treba "apdejtnut" ?? hmm? co vy na to a ked tak tak aky BIOS lebo k mojej doske som nasiel toho viac...
ak ti vsetko funguje, tak upgrade nerob, pripadny downgrade byva tazsi
vyrobcovia nie su 100% a neda sa verit uplne vsetkemu co pisu o novom biose na svojej stranke, uvediem ti dva priklady (sice sa ani jeden netika priamo MB od MSI, ale ide o upgrade biosu/FW)
1. kolega update-ol FW na MP3 prehravaci, nefungoval ....... potom sa zistilo ze vyrobca zle zaradil tento FW lebo to bol pre iny model
2. rozhodol som sa upgrade-nut bios mojej dosky, vyrobca napisal na stranku ze pre procesory s Vcore mensim ako 1.4V nebude mozne v biose zadat viac ako 1.55V, taze sa to nemalo tykat mojho CPU, bohuzial nebola to pravda a toto obmedzenie zaucinkovalo aj u mna
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT@,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
MSI mozes falshnut cez net a ich utilitku live update ide to pod systemom a celkom jednoducho nemas co pokazit,aj ked ta upozornia na riziko,ak vsak nemas z nicim problem-teda nepozna procak,nespolupracuju pamate...,ozaj nie je dovod.mam tu dosku a"nova" verzia 5,80 je riadne stara a nic neprinasa...iba ak modovany bios ale to je riziko..