Ahojte
mam dost velky problem. Neviem ci to suvisi so zamrzanim mojho NB na ktore som sa uz pytal v inom threade ale nikto mi zatial neodpisal.
Zatial som si to vsimol na particii D kde mam len multimedialne subory. Zrazu sa divam a dva filmy maju velkost 0, nedaju sa ani otvorit. Chcel som dnes obnovit system zo zalohy cez Ghosta a kukam ze 4 zo 6 zaloh maju tiez velkost 0. Pritom urcite boli v poradku. Prebehol som cely PC Nodom no ziadne virusy nenasiel. Taktiez nemam ziadne podozrive procesy. Hodnoty SMART su uplne v poriadku. Co sa potom deje?
Existuje nejaka moznost obnovit tie subory? Zatial som skusal len cez soft. Recuva ale ten ich ani nenasiel.
Vdaka za pomoc.
Miznu subory
Re: Miznu subory
a ukazuje ti viac miesta na disku ked su tie subory nulove?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
No to som si prave nevsimol, kedze stale daco pridavam/mazem. Vecer som este nasiel nejaku zlozku s fotkami, takmer vsetky maju velkost 0, nastastie mam zalohovane.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
skontroluj disku,aj povrch..bez oprav chyb
- Marek
- Používateľ
Este neviem ci sa problem uplne vyriesil, ale pouzival som NOD32 verziu 3 ktora je pod W7 nekompatibilna. Dnes som nahodil verziu 4 tak snad to uz bude OK.
Je mozne aby sa nekompatibilny antivir choval skor ako virus? Zacalo to obcasnym nespustenim winu, potom zacal zamrzat, a nakoniec som si vsimol tie subory. Vcera som prehodil win zo zalohy, dnes este ten antivir a vsetko sa zatial tvari OK. Virusy ziadne nenasiel, ani predtym a ani dnes nova verzia.
Je mozne aby sa nekompatibilny antivir choval skor ako virus? Zacalo to obcasnym nespustenim winu, potom zacal zamrzat, a nakoniec som si vsimol tie subory. Vcera som prehodil win zo zalohy, dnes este ten antivir a vsetko sa zatial tvari OK. Virusy ziadne nenasiel, ani predtym a ani dnes nova verzia.
to Marek
M
A to ako ozaj???ale pouzival som NOD32 verziu 3 ktora je pod W7 nekompatibilna
M
- Marek
- Používateľ
No tak som sa dpocul alebo docital. Ale tvaril sa ze vsetko ide, ale mozno to naozaj casom haluzilo. No sak uvidim co bude s novou verziou ci sa zopakuje to co sa mi uz stalo 2x.
no mne to na x86 aj x64 bezi v poho...