Internet od Slovanetu? Vydieranie a podvod!
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: Internet od Slovanetu? Vydieranie a podvod!
Slovanet vam posiela pozdrav:
http://www.zive.sk/bleskovky/slovanet-m ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
T.
http://www.zive.sk/bleskovky/slovanet-m ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Sam si napisal preco. Kupili m-net, po case si ale bud isty, ze zmenia podmienky. Momentalne este asi zamestnavaju ich pracovnikov, preto nie su zmeny viditelnejsie.
Mas proste stastie zatial, netes sa ale moc.
Mas proste stastie zatial, netes sa ale moc.
Spoiler: ukázať
slow a net bol moj prvy broadband, aDSL vtedy zacinalo (fical som svetelnou rychlostou 384 kbit/s) a slovanet sa zdala ako serizona firma, ktora za rozumny peniaz ponuka rozumne rychlosti. Prvy rok to bolo v pohode, zaciatkom druheho som zmenil program a cca 3 mesiace to islo v poho ale potom to zacalo. PEKLO. Zrazu mi net isiel pomalsie ako dial up alebo nesiel vobec, par dni som nechapal, volal na helpdesk, tvarili sa, ze vsetko je ok ale potom z nich vypadlo, vraj mam vysoky traffic (mal som cca 20-30GB mesacne) a ze bla bla bla, no horror, nic nepomahalo, takto to slo cca 2-3 mesiace, potom som stiahol traffic na cca 10GB a islo to trochu lepsie ale neskutocne lagy to davalo, co nasralo brata (hrava online hry) a 2 mesiace pred skoncenim zmluvy zo Slovanet si objednal chello na svoje meno, slow a net zostal na moje, samozrejme poziadavka o ukoncenie resp nepredlzenie zmluvy bola podana, nastastie bez problemov vsetko prebehlo a nemusel som ich trpiet dalsie 2 roky. Odvtedy ked len pocujem slovanet, tak a ked pocujem ze si to dakto dal a este sa tym chvali tak
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
od slow-a-netu k chellu to mas teda fakt vyhru. akoze, seci moji znami co maju celo, furt im to pada / 2x denne niekedy az/, dalsi ma zase objednany 10mbit a ide mu to 4mbit. proste to je z kaluze do zumpy. chello a slovanet, to je oboje na ....
Steam: michalsveto
mal som chello roky a ked bol problem, trebalo ich len poriadne zbuzerovat a opravili to, bracho ho ma doteraz a nestazuje sa. Ziadna firma nie je dokonala, za tie ceny necakaj super kvalitu a extra support ale porovnavat chello a slovanet je odvaha. Slovanet je total skur.ena firma. U upc sa aspon na nic nehraju a daju sa presvedcit (treba do nich trochu nahucat) ked mas problem, ze chyba moze byt aj u nich na rozdiel od slovanetu. Takisto chello nema FUP a ani ten drbnuty shaping co uplatnoval slovanet ( 5kbit/s alebo aj menej). A ked maju tvoji znamy take problemy tak nech to reklamuju. Takze tak. A by ma zaujimalo, ktory provider je naj podla teba? Ked vyflusnes, ze T -com tak sa postim od smiechu
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Newmi: Ja mam net od T-comu, ale musim ti povedat, ze fakt som doteraz nemal problem, vypadok netu bol raz za cely cas, co mam net ( a to mam od nich net, odkedy bezala reklama na RODINNY INTERNET teda dost dlho ) a aj ten vypadok bol dopredu oznameny....
- landrower
- Pokročilý používateľ
newmi:
zjavne ma kazdy zle skusenosti s tym opacnym. ja mam slovanet, 10Mbit D / 4Mbit U, nikdy ziadny problem s pripojenim nebol. ziadne znizovanie rychlosti, parkrat mi ju dokonca zvysili. a troch ludi ktorych poznam a viem ze maju celo, seci na to p*cuju a cakaju na odstupenie zmluvy. v principe, ked volas 6x za 2 dni providerovi ze mas nizsiu rychlost ako by si mal mat, a on furt opakuje ze to neni jeho chyba a odmieta sa s tym zaoberat, tak to je svinstvo! cize chello
zjavne ma kazdy zle skusenosti s tym opacnym. ja mam slovanet, 10Mbit D / 4Mbit U, nikdy ziadny problem s pripojenim nebol. ziadne znizovanie rychlosti, parkrat mi ju dokonca zvysili. a troch ludi ktorych poznam a viem ze maju celo, seci na to p*cuju a cakaju na odstupenie zmluvy. v principe, ked volas 6x za 2 dni providerovi ze mas nizsiu rychlost ako by si mal mat, a on furt opakuje ze to neni jeho chyba a odmieta sa s tym zaoberat, tak to je svinstvo! cize chello
to krutibrko: jooo a tie skvele rychlosti, zeee? 100 rokov za opicami, mam na mysli DSLko. Stabilitu mozu mat poaleluja dobru ked nejdu s dobou co sa tyka rychlosti
landrower: ty robis v slow a net-e, ze ?!
btw, aj ja mal parkrat taky problem ze to slo ovela pomalsie ako malo, ale stacilo zavolat na helpdesk a DORAZNE im povedat co je vo veci a nedat pokoj, nepolozit telefon dokial neposlu technika. Problem je v tej krabici co je dakde v panelaku A provider sa tym NEMOZE odmietnut zaoberat, lebo on TRT moze vediet ako to ide u teba dokial tam technika neposle, ktory to osobne premera. A viem co hovorim, ako som uz pisal aj ja som si to preskakal a nadaval na chello ale to je u vsetkych providerov, vzdy ked je problem oni nic, oni muzikanti. Vravim NEDAT SA ODBYT A VYZIADAT SI VYJAZD TECHNIKA! Ked bude chyba u nich (co na 99% je),tak ho ani nebudes musiet platit. Ja som do nich vtedy tolko hucal az typek na linke rezignoval a povedal, ze posle technika, ja reku ci budem za to daco platit a on ze nie, ja reku fajn, kedy pride, ze zajtra doobeda a tak aj bolo a aj to opravil a chyba bola v tej ich blbej krabici
landrower: ty robis v slow a net-e, ze ?!
btw, aj ja mal parkrat taky problem ze to slo ovela pomalsie ako malo, ale stacilo zavolat na helpdesk a DORAZNE im povedat co je vo veci a nedat pokoj, nepolozit telefon dokial neposlu technika. Problem je v tej krabici co je dakde v panelaku A provider sa tym NEMOZE odmietnut zaoberat, lebo on TRT moze vediet ako to ide u teba dokial tam technika neposle, ktory to osobne premera. A viem co hovorim, ako som uz pisal aj ja som si to preskakal a nadaval na chello ale to je u vsetkych providerov, vzdy ked je problem oni nic, oni muzikanti. Vravim NEDAT SA ODBYT A VYZIADAT SI VYJAZD TECHNIKA! Ked bude chyba u nich (co na 99% je),tak ho ani nebudes musiet platit. Ja som do nich vtedy tolko hucal az typek na linke rezignoval a povedal, ze posle technika, ja reku ci budem za to daco platit a on ze nie, ja reku fajn, kedy pride, ze zajtra doobeda a tak aj bolo a aj to opravil a chyba bola v tej ich blbej krabici
- landrower
- Pokročilý používateľ
to newmi: nuz, v slow-a-nete nerobim to vis, vek nepusti... (16 )
kazdopdane, okrem toho ze linka ako taka je slaba, aspon robi to co ma, a to je hlavne. ne ze by som si nedoprial na downloady nejaky 50Mbit ale aj s 10 si vystacim.... ale ako som uz hovoril, mozno ja nemam problemy preto ze som to kupoval este od micronetu, este pred ich zlucenim so slovanetom.... (mimochodom, ta rychlost je taka aj preto ze uz pra rokov to mam - na lepsie nejak nejsu prachy)
kazdopdane, okrem toho ze linka ako taka je slaba, aspon robi to co ma, a to je hlavne. ne ze by som si nedoprial na downloady nejaky 50Mbit ale aj s 10 si vystacim.... ale ako som uz hovoril, mozno ja nemam problemy preto ze som to kupoval este od micronetu, este pred ich zlucenim so slovanetom.... (mimochodom, ta rychlost je taka aj preto ze uz pra rokov to mam - na lepsie nejak nejsu prachy)
Povodne som nechcel offtopicovat, ale teraz to spravim. Ja mam T-com a je to podla mna velmi dobra volba, vypadky ziadne, ping a rychlost stabilne, traffic neobmedzeny (raz som mal mesacne tusim aj 70GB a ziadne spomalenie ani obmedzenie) a odozva velmi priatelna. Nie kazdy potrebuje >10MBit lajnu. Nie kazdy ma potrebu stahovat obrovske subory. Trufam si tvrdit ze pre vacsinu "newarezakov" je to uplne postacujuce pripojenie.newmi napísal:to krutibrko: jooo a tie skvele rychlosti, zeee? 100 rokov za opicami, mam na mysli DSLko. Stabilitu mozu mat poaleluja dobru ked nejdu s dobou co sa tyka rychlosti
Inak poznal som par ludi co mali Slovanet. A klucove je slovo mali .
ty si asi este neposielal alebo neprijmal 5 alebo 10 megovu mailovu prilohu cez DSL, ze? A napr coraz popularnejsie pozeranie HD videii (trailery, youtube,...), je na 2mbit DSL linke fakt "pozitok" Mne to je v podstate fuk, ja mam 30mbit optiku (ani tu rychlost neviem naplno vyuzit) ale je mi luto tych co sa musia trapit s pomalym DSL a este ked sa k tomu prida taka firma ako slow a net, no potes panboh.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ja by som bol rad aj za 2MBit, kedze som donuteny mat ultra-high super WiFi od nemenovaneho providera... 3000ms lagy, download okolo 80kB/s a podobne je naozaj pozitok aj pri pocuvani internetoveho radia, nevraviac o pozerani videa.
Takisto za to platim 500Sk/xy€ mesacne
Takisto za to platim 500Sk/xy€ mesacne
uprimnu sustrast ice
- landrower
- Pokročilý používateľ
inak, neviem ako ostatny co maju slovanet ale ja ho musim branit! ja som mal traffic minule tiez oklolo 70GB (a to len down, up ani nevim), no problemo. a 10MBit mi staci totalne! (ok, torenty a stahovania z vysokorychlostnych servrov by mohli ist rychlejsie, ale 10Mbit je stale 10Mbit.)
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
je rozdiel porovnavat zakaznikou co maju DSL a WIFI ("flexi") a zakaznikou co bezia na Lan/optike...
T.
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent