HTC HD2 Warfare Inc. HELP
HTC HD2 Warfare Inc. HELP
Caute mam taky problem.. Ked chcem spustit hru Warfare Incorporated tak mi vypis: "The Owner is not set on this device. Go to Start->Settings->personal tab->Owner Information to enter your owner name, then try again." Problem je v tom ze to pri HTC HD2 neplati, nic take ako personal tab-> owner tu nieje, nemate niekto skusenosti s HTC pda-telefonmi kde bysa to mohlo nachadzat alebo ako to nastavit ? Taktiez mam problem s instalaciou age of empires na pda ale to uz o inom, samozrejme ak niekto vie poradit piste piste.
Re: HTC HD2 Warfare Inc. HELP
5. Enable Hidden Owner Info in Settings\Personal Folder
Go to HKLM\ControlPanel\Owner and change Hide from 1 to 0 and then reset. You can now enter your name you want to register old apps.
musis mat vsak nejaky program na upravu registrov, ak nebudes vediet, napis, mozem ti tu napisat podrobnejsi navod ako na to.
Go to HKLM\ControlPanel\Owner and change Hide from 1 to 0 and then reset. You can now enter your name you want to register old apps.
musis mat vsak nejaky program na upravu registrov, ak nebudes vediet, napis, mozem ti tu napisat podrobnejsi navod ako na to.
Spoiler: ukázať
No ja nemam tusenia ako sa s registrami robi ani na kompe ne to este na telefone Ak by si mohol tak mi to tu napis
Ok, ak nevies poracovat s registrami tak sa do toho pustat nebudeme. Nasiel som instalacny CAB, je v prilozenom ZIPe, len ho nainstalujes do pamate telefonu(nie na sd kartu), a spravis softreset.
A to naco mi akoze je ?? Mam to nainstalovat na pamet telefonu kde je hra a potom resetnut a potom co ? ?
Potom sa ti v settingoch objavi moznost owner info a tam si das meno, pod ktorym mas zaregistrovanu tu hru.
Moc to tu nevidim, Prispusobit, bezdratove ovladaci prvky, zvuk a display, synchronizace dat, lokality, zabezpeceni, aplikace,uloziste v telefonu a na karte SD, datum a cas, narodni prostredi a text, aktualizace a zpetna vazba, dalsi, o programu telefon Nikde to v tom ani najst neviem.
A, uz som to nasiel, diky moc si mi pomohol.
a kdeze si to tam konkretne nasiel?? lebo ja to tam vobec neviem najst